Rămâi conectat

Curier Județean

IPJ ALBA: 23 de permise de conducere reţinute şi 30 de infracţiuni constatate, în weekend. Sancțiuni de peste 100.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 3 – 6 martie a.c., 274 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au acționat, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Activităţile au fost desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

În urma acţiunilor, au fost constatate 30 de infracţiuni (judiciare, economico-financiare, la regimul circulaţiei sau de altă natură), dintre care 15 în flagrant delict.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 570 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 100.395 lei şi au confiscat bunuri în valoare de 2.870 lei.

Dintre sancţiuni, 93 au fost aplicate pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991, 5 la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite și 440 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 23 de permise de conducere, dintre care două pentru consum de alcool, 3 pentru viteză neregulamentară şi 18 pentru alte abateri și au retras 8 certificate de înmatriculare.

Foto: arhivă

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea