Rămâi conectat

Ştirea zilei

Ipec Alba Iulia – Singura companie românească din lumea ceramicii invitată la evenimentul Ikea “Zilele Furnizorului” din Suedia

Ziarul Unirea

Publicat

în

De curând, fondatorii companiei Ipec, Elena Covaciu și Cristian Covaciu, au fost prezenți la “Zilele Furnizorului”. Evenimentul, desfășurat în Suedia, la Älmhult, a fost organizat cu scopul prezentării strategiei Ikea pentru următorii ani.

HGCC

La eveniment au fost invitați doar furnizorii foarte importanți ai concernului Ikea, iar din lumea ceramicii, au fost invitate doar 3 companii. Dintre acestea, singurul furnizor strategic prioritizat a fost compania Ipec, unica din țară invitată să participe la eveniment.

O atenție deosebită a fost acordată discuțiilor despre viitorul cooperării, calitate și despre modul în care Ikea și furnizorii săi găsesc împreună soluții pentru diminuarea costurilor.

“Suntem ambițioși în privința dezvoltării, iar aceste zile se referă la stabilirea așteptărilor corecte pentru fiecare, ca parteneri de afaceri, pentru a construi un viitor împreună. De asemenea, pentru a ne aduce furnizorii mai aproape de așteptările clienților.”, a spus Henrik Elm, Manager Global de Achiziții la Ikea.

Extragem câteva idei din interviul acordat de domnul Henrik Gunnerling, Manager Dezvoltare Achiziții la Ikea și domnul Cristian Covaciu, Director General al companiei Ipec.

Care este cea mai mare provocare IKEA pentru anul următor?

Henrik Gunnerling: O combinație între modul în care avem grijă de momentul prezent, prin îmbunătățirea calității, în timp ce continuăm să fim buni în toate celelalte roluri, despre cum contribuim la designul democratic și în același timp despre cum ne pregătim pentru viitor prin creșterea și dublarea Ikea, pe care le avem înaintea noastră.

Cristian Covaciu: Modul în care comunicăm cu clienții noștri și continuăm să fim practici, să ne adaptăm strategiilor lor.

Ce veți lua cu dumneavoastră de la Supplier Days?

Henrik Gunnerling: Oportunitatea de a ne întâlni cu cei mai importanți parteneri ai noștri pentru a împărtăși atât poveștile de succes, cât și provocările. Discuții importante despre cum să ne conducem mai departe afacerile.

Cristian Covaciu: O să duc acasă toate aceste mesaje și o să încerc să le aplic cât mai mult cu putință. De asemenea, aștept cu nerăbdare să mă întâlnesc cu Ikea si să discutăm obiectivele noastre comune.

Ce vă doriți pentru anii următori?

Henrik Gunnerling : Să demarăm afaceri mai bune, să dezvoltăm oameni extraordinari și să facem un pas mare în îmbunătățirea calității.

Cristian Covaciu : Alți 20 de ani de succes cu Ikea.

”Compania Ipec și-a consolidat an de an poziția în topul producătorilor de produse ceramice. Principiul de bază al companiei constă în capacitatea de a dezvolta neîncetat tehnologii noi şi de a le utiliza pentru crearea unor produse care oferă avantaje competitive clienţilor săi.

Compania produce peste 1 % din producția mondială de farfurii și este în continuă dezvoltare, implementând în prezent proiecte ample de investiții pe plan local. Știind că schimbarea și inovația reprezintă singura cheie spre succes, compania investește continuu în tehnologii orientate spre viitor, în modernizare și automatizare.

Ipec a abordat cu succes multe provocări și se poate mândri astăzi cu livrări de peste 300 de milioane de produse în întreaga lume, fără reclamații de calitate.

Ne bucurăm de faptul că Ikea ne-a lansat această invitație și mai ales de faptul că fondatorul Ikea, Ingvar Kamprad, a participat personal la întâlnire”, a declarat reprezentantul Ipec.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea