Rămâi conectat

Politică Administrație

Ion Dumitrel: ”Secția de Recuperare a Spitalului Județean Alba se va deschide într-un sediu nou, la sfârșitul anului”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele CJ Alba, Ion Dumitrel, a declarat la Radio Unirea FM că noua Secție de Recuperare a Spitalului Județean Alba va avea un nou sediu – clădirea în care a funcționat Școala Postliceală, iar lucrările de renovare vor fi finalizate până la sfârșitul anului.

Ion Dumitrel la radio”Sper, cu ajutorul tuturor celor care pot să o facă, să punem la punct cât mai repede posibil noua Secție de Recuperare. Asta nu depinde numai de noi. Avem banii transmiși în bugetul Spitalului Județean Alba. Lucrările vor fi finalizate până la sfârșitul anului. De asemenea, vor începe lucrările de construcție a Secției de Psihiatrie, în curtea spitalului, pentru care mai avem nevoie de n iște avize. Ambele secții vor fi amenajate și dotate astfel încât să asigure cele mai moderne condiții de confort, atât pentru pacienți, cât și pentru personalul medical”, a spus Ion Dumitrel.

Președintele CJ Alba a mai declarat că modernizarea, dotarea și diversificarea serviciilor pe care le oferă spitalul din Alba Iulia vor rămâne, în continuare, între prioritățile instituției pe care o conduce.

”Se va continua modernizarea Spitalului Județean Alba. În felul acesta avem speranța că medicii vin mai convinși, din centrele universitare, în județul nostru”, a mai spus Ion Dumitrel. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea