Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Lazăr, liderul ALDE Alba: „Dacă se propune excluderea lui Daniel Constantin, votez cu două mâini”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un subiect arzător pentru ALDE este comportamentul co-preşedintelui Daniel Constantin.

Potrivit lui Ioan Lazăr, liderul ALDE Alba, prin comportamentul său, Daniel Constantin nu face decât să demonstreze cât este de mic, politic vorbind. Acesta a luat exemple de politică de la domnul Băsescu şi doar exemple negative.

„Noi, cei din partid am mai auzit de el, dar oamenii de rând nu au auzit de Daniel Constantin de când era Ministrul Agriculturii şi s-a constituit parte vătămată împotriva fostului său şef, Voiculescu. (…) Cel mai mare rău pe care l-a făcut Voiculescu a fost să îl propulseze pe Constantin în fruntea unui partid politic,” a declarat Ioan Lazăr în cadrul unei conferinţe de presă.

Co-preşedintele ALDE ar fi contribuit la ruptura din partid şi din cauza lui au fopst semnalate divergenţe în mai toate organizaţiile din ţară. chiar şi la Alba Iulia.

„Dânsul a fost  răul şi a îndemnat oamenii apropiaţi dânsului să şantajeze, la răzmeriţe. Sunt convins că tot la iniţiativa dânsului, domnul Feneşer a votat în CJ cu PNL-ul.  Ar trebui să nu îi mai dăm atâta importanţă şi să îl lăsăm să fiarbă singur şi sper să se întâmple precum spune zicala „fiecare pasăre pe limba lui piere”, iar dacă se propune excluderea lui o să votez cu ambele mâini”, a mai precizat Lazăr.

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea