Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Lazăr despre abţinerea de la vot a consilierilor PNL în încercarea ALDE de a-și valida noii consilieri județeni: “Nu au vrut să respecte un ordin al Prefectului”

Ziarul Unirea

Publicat

în

După un nou eşec în încercarea de a-şi valida noii consilieri județeni după decizia de excludere a lui Gheorghe Feneșer și Ioan Uțiu, liderul ALDE Alba a declarat vineri, 17 martie, în cadrul unei conferinţe de presă că abţinerea consilierilor PNL de la vot este de fapt tot un vot împotrivă.

“Consilierii de la PNL s-au abţinut în unanimitate. Abţinerea este de fapt tot un vot împotrivă. Nu au vrut să respecte un ordin al Prefectului, insinuând că aşteaptă până în data de 5 luna viitoare, să se pronunţe instant cu privire la acţiunea în contencios administrativ depusă de domnul Feneşer şi domnul Uţiu. Eu nu cred că şi-au permis să voteze altfel decât li s-ar fi spus înainte de şedinţă. Sunt convins că a fost un teatru. Sper să se rezolve favorabil şi să avem consilieri aşa cum ne dorim,” a declarat Ioan Lazăr.

Ioan Marincaş una dintre propunerile pentru noii consilieri, consideră că „a fost o mascaradă şedinţa de Consiliu Judeţean. Îmi pare rău că trebuie să spun că nu s-a respectat legea, nu era nici un impediment în a ne valida pe noi, toată documentaţia a fost în conformitate cu legea, ceea ce mă face să cred că s-a politizat oarecum această validare.”

 

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților

Bogdan Ilea

Publicat

în

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților Primăria municipiului Alba Iulia se pregătește de curățenia de primăvară. Mai multe zone din oraș urmează să fie măturate sau curățate între 4 aprilie și 11 mai.  Începe curățenia de primăvara în Municipiul Alba Iulia, în perioada 01.04.2024 – 11.05.2024. Se vor executa lucrări […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea