Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Lazăr: Am spus că primarul din Șpring, Daniel Rusu, este instabil. Nu am spus și psihic

Ziarul Unirea

Publicat

în

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, declară că primarul comunei Șpring, Daniel Rusu, este instabil, dar nu ”instabil psihic”, întrucât într-o zi postează pe contul său de Facebook ”cuvinte urâte” la adresa organizației centrale, iar în altă zi, cuvinte frumoase.

Ioan Lazar ALDE01”Afirm că domnul Rusu este instabil. Nu am spus și psihic! Pentru dânsul azi e albă, mâine e neagră. El a postat pe Facebook cuvinte urâte la adresa organizației centrale a partidului, iar apoi, probabil după ce a fost sesizat de cei de la București, a șters tot. Acum postează doar lucruri frumoase și spune că i-a spart cineva contul, justificând astfel cuvintele urâte. Tot instabil e când în campanie a postat pe rețeaua de socializare Facebook lucruri urâte la adresa adversarei lui, o femeie (n.a. Iulia Stănilă). Nu poți face asemenea acuzații la adresa unei femei. Și atunci a spus, după ce le-a șters, că i-a spart cineva contul. O fi, Daniel Rusu, Hillary Clinton de se atentează atât de mult la contul dânsului?”, a spus Ioan Lazăr pentru ziarulunirea.ro.

În altă ordine de idei, referitor la discuțiile privind ordinea candidaților pe liste la alegerile parlamentare, Ioan Lazăr a spus că luni, la delegația permanentă națională, liderul ALDE Daniel Constantin a avut obiecții privind județul Alba, unde Horațiu Josan este primul la Cameră și Ovidiu Jidveian, primul la Senat.

”Domnul Daniel Constantin a avut obiecții și ar fi invocat că ar trebui să meargă unul de la fostul PLR și unul de la fostul PC (n.a. primii pe liste). S-a ridicat problema în ședință și ei au spus că nu e bine cum am propus noi, dar statutul presupune că delegații pentru parlamentare sunt votați de organizația județeană. I-am spus că nu sunt de acord cu propunerea lor și iau în calcul o eventuală demisie”, a spus copreședintele ALDE Alba, Ioan Lazăr.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea