Rămâi conectat

Ştirea zilei

Ioan Dîrzu: Ovidiu Jidveian a plecat la ALDE din postura de candidat al PSD la Primăria Alba Iulia. E o pierdere sufletească

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele PSD Alba Iulia, Ovidiu Jidveian, a plecat la ALDE din postura de candidat al social-democraților la Primăria Alba Iulia a spus, miercuri, deputatul Ioan Dîrzu, precizând că această trecere este, pentru el, în primul rând ”o pierdere sufletească”.

Ioan Dirzu si Ovidiu Jidveian”Ovidiu a plecat de pe funcția de candidat la Primăria Alba Iulia. A preferat să meargă dincolo, probabil a avut alte promisiuni. Este decizia lui. Îmi pare rău ca prieten, dar asta e viața în politică”, a spus președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu.

Întrebat dacă plecarea lui Jidveian, care provine dintr-o cunoscută familie de social-democrați, este o pierdere pentru partid, Dîrzu a arătat că în primul rând ”e o pierdere sufletească”, însă ”orice coleg care pleacă dintr-un partid, fie cu o valoare mai mare sau mai mică, creează o anumită stare”.

Ioan Dîrzu a spus, în contextul în care PSD și ALDE au realizat acorduri de colaborare la alegerile locale, că social-democrații nu-l vor susține pe Jidveian la Primăria Alba Iulia, ci vor avea propriul candidat.

”Dacă Ovidiu ar fi plecat la PDL-PNL ar fi fost o trădare. Țelul este, oricum, să câștigăm împotriva lui Hava”, a mai spus Dîrzu.

Jidveian s-a arătat în mai multe rânduri nemulțumit de conducerea centrală a partidului, mai ales după preluarea acestuia de Liviu Dragnea, însă decizia rămâne o surpriză de proporții.

Citește și SURSE| Preşedintele PSD Ovidiu Jidveian trece la ALDE şi candidează la Primăria Alba Iulia!

Ovidiu Jidveian (35 de ani), de profesie avocat, este consilier local al municipiului Alba Iulia. Acesta s-a clasat pe locul 1 la alegerile pentru Camera Deputaților pe colegiul Blaj-Sebeș, el candidând din partea USL, însă a pierdut la redistribuire. Jidveian este membru PSD de 13 ani, fiind președinte al organizației din Alba Iulia în ultimii 6 ani. Acesta a exercitat o perioadă scurtă de timp funcția de subprefect.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea