Rămâi conectat

Politică Administrație

Invitați de marcă la conferința ”Legea și provocările ei în domeniul socio-economic și administrativ” de la Alba Iulia, în 6-9 octombrie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia organizează conferința internațională ”Legea și provocările ei în domeniul socio-economic și administrativ”, în perioada 6-9 octombrie, la 23 de ani de la înființarea Specializării Drept.

Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba IuliaAceastă conferință va face parte din seria de manifestări dedicate sărbătoririi a 25 de ani de învățământ universitar la Alba Iulia.

Consilierii județeni vor aproba în ședința de la finalul lunii septembrie acordarea unei sume de 13.000 de lei pentru organizarea evenimentului, în baza unei asocieri între cele două instituții.

”Consiliul Județean Alba va efectua plata aferentă contribuţiei proprii prin alocarea sumei de 13000 lei, în vederea susţinerii CONFERINȚEI. Din contribuția Județului Alba se vor achita cheltuielile cu realizarea mapelor conferinței (pixuri, mape, revista conferinței, consumabile, afișe, materiale promoționale), precum și o parte din cheltuielile cu cazarea participanților, potrivit anexei la prezentul Acord, conținând bugetul estimativ al CONFERINȚEI”, se arată în proiectul de hotărâre.

Manifestare cu tradiție, desfășurată anual, conferința va reuni invitați de marcă din domeniul dreptului, atât profesori universitari din țară (București, Oradea, Cluj Napoca, Sibiu, Pitești, Craiova, Timișoara) cât și de peste hotare (SUA, Polonia, Italia, Spania, Germania).

Prin încheierea acestui acord, Consiliul Judeţean Alba va aloca Universității ”1 Decembrie 1918” suma de 13.000 lei din bugetul propriu al judeţului Alba, contribuind astfel la organizarea evenimentului, care se va bucura de participare internă, dar şi externă, se arată în expunerea de motive a proiectului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Unirea: Viziune și dedicare – Elena Ianc la Primăria Unirea

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Unirea: Viziune și dedicare – Elena Ianc la Primăria Unirea USR Unirea începe un nou capitol. Este un moment crucial pentru comuna noastră, un timp în care fiecare pas pe care îl facem este o schimbare pentru viitorul nostru și al copiilor noștri. În acest spirit, filiala locală USR Unirea, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea