Rămâi conectat

Politică Administrație

Intrare gratuită la Bazinul Olimpic din Alba Iulia pentru sportivii legitimați în loturile naționale de polo și natație

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O solicitare a conducerii Federației Române de Polo care a cerut sprijin pentru desfășurarea unui cantonament de pregătire al lotului național de junioare, la Bazinul Olimpic din Alba Iulia (respectiv folosirea gratuită a sălii de forță și a bazinului de înot), a dat administrației locale idei care se pliază perfect pe demersurile pe care trebuie să le facă pentru promovarea orașului, atragerea turiștilor și câștigarea admirației cetățenilor (mai ales în următoarea perioadă).

Redeschiderea Bazinului Olimpic12Mai precis, printr-un proiect de hotărâre ce va fi supus spre aprobare în Ședința Consiliului Local din 22 martie, se propune ”acces gratuit la Bazinul Olimpic pentru sportivii legitimați în loturile naționale de polo și natație, pe baza unei cereri aprobate de primarul municipiului”.

Municipalitatea speră, astfel, ca Alba Iulia să devină mai atractiv și mai cunoscut în țară și străinătate, după cum se precizează și în raportul de specialitate care însoțește proiectul:

”Odată ce Bazinul Olimpic din municipiul Alba Iulia a fost dat în folosință, acesta a început să prezinte interes pentru diferite cluburi sportive din țară care doresc să desfășoare diverse activități în incinta acestuia (antrenamente, competiții etc.). Acest fapt considerăm că este benefic pentru municipiul Alba Iulia, deoarece prin prezența acestor sportivi în oraș și desfășurarea de diferite activități de către aceștia în incinta Bazinului Olimpic se promovează mai bine interesele orașului, făcând din municipiul nostru o destinație mai atractivă atât pentru turiști, cât și pentru practicanții sau iubitorii diferitelor activități sportive, atât români cât și străini, făcând ca municipiul Alba Iulia să devină tot mai cunoscut în țată și străinătate”, precizează șeful Serviciului Administrarea domeniului public și privat din subordinea primăriei.

Sperăm ca demersul să fie benefic și să-și atingă scopul prezentat mai sus, astfel încât să nu mai aflăm că în 10 luni de funcționare, la complexul sportiv cheltuielile au depășit dublul încasărilor, așa cum s-a întâmplat anul trecut.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea