Rămâi conectat

Sport

Într-o partidă de verificare, BC Sirius 2 Tg. Mureş – CSU LPS Alba Iulia 24-86 | Surorile Geleriu au debutat sub comanda lui Nicuşor Marcu

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSU LPS Alba Iulia a susţinut o partidă de verificare în deplasare, cu BC Sirius 2 Tg. Mureş, câştigată de formaţia din Cetatea Marii Uniri, cu scorul de 86-24 (18-4, 27-5, 23-6, 18-9).

Cu acest prilej, sub comanda antrenorului Nicuşor Marcu a debutat nou-venita Mădălina Geleriu (21 de ani, Phoenix Galaţi), care s-a dovedit a doua marcatoare a vizitatoarelor.

La Alba Iulia, dar la echipa Under 18 a LPS, a fost legitimată şi Andra Geleriu, sora mai mică a Mădălinei, care şi ea a reuşit să înscrie două puncte în acest joc de verificare. Marcatoarele CSU LPS Alba Iulia au fost: Kelly Walter – 28 de puncte, Mădălina Geleriu – 27 de puncte, Ionela Țetcu – 10 puncte, Alexandra Bobar – 9 puncte, Georgiana Plăvițu și Florina Rusu – câte 4 puncte, Adina Ivașcu și Andra Geleriu – câte 2 puncte. Marţi, de la ora 15.30, o nouă întâlnire amicală, CSŞ Sibiu – LPS Alba Iulia, la nivelul formaţiilor Under 18.

CSU LPS Alba Iulia, pretendenta la promovarea pe prima scenă a baschetului feminin autohton pregăteşte astfel debutul în turneul semifinal, prevăzut în 5 martie, în deplasare cu ACS KSE Tg. Secuiesc, meci contând pentru etapa a doua. În runda inagurală, din 26 februarie, echipa condusă de Nicuşor Marcu a stat, în acest moment CSU LPS Alba Iulia fiind lider, cu 8 puncte, din 4 victorii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea