Rămâi conectat

Actualitate

INFOTRAFIC: Accident rutier MORTAL pe autostrada A1, în zona Săcel – O femeie a decedat și alte două persoane au fost rănite

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, începând cu ora 16:30, în județul Sibiu, a fost oprită circulația pe sensul de mers Sebeș — Sibiu al autostrăzii A1, la kilometrul 266, în zona Săcel, deoarece se fac măsurători la locul producerii unui accident.

Un autoturism a lovit glisiera marginală. Cauza probabilă a fost acvaplanarea.

În urma impactului, o femeie pasageră în mașina a decedat și alte două persoane (șoferița și un alt pasager) au fost grav rănite.

Se estimează că circulația va fi reluată peste o jumătate de oră. Până atunci, conducătorii auto care se îndreaptă către Sibiu pot folosi DN1 Săcel — Sibiu.

”Le recomandăm conducătorilor auto care încheie coloanele de autovehicule să pună în funcțiune luminile de avarie, pentru a-i atenționa pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp”, transmite IGPR.

”La intervenție s-au deplasat două ambulanțe SMURD și o mașină de intervenție . Victima este o femeie in varsta de aproximativ 50 de ani iar răniții sunt un bărbat și o femeie, cărora li se acordă asistență. Sunt conștienți”, a precizat Ramona Nistor, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

”Accidentul s-a produs pe fondul vitezei neadaptate la condițiile de trafic, cel mai probabil a acvaplanat”, a declarat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Potrivit stiridesibiu.ro, mașina, condusă de fiica victimei, s-a lovit de mai multe ori de  parapeți iar în urma impactului violent pasagera din spate a fost proiectată în afară, fără șanse să mai fie salvată.

Cei doi răniți au fost preluați de SMURD și transportați la Spitalul Clinic Județean Sibiu.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024 | Aproximativ 4 milioane de vârstnici nu își vor primi pensiile până de paște. Care este motivul

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024 | Aproximativ 4 milioane de vârstnici nu își vor primi pensiile până de paște. Care este motivul În jur de 4 milioane de seniori nu vor primi pensiile până de paște sau doar după paște, datorită poștei române care va avea un program special în următoare minivacanță. Livrarea acestora va începe pe 2 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea