Rămâi conectat

Actualitate

Informare METEO: Vânt, polei și ploi moderate în majoritatea regiunilor, până miercuri. Ninsori și viscol, la munte

Alexandra Mates

Publicat

în

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, o informare de precipitații moderate, intensificări ale vântului și polei în majoritatea regiunilor, respectiv de ninsori în zonele montane, valabilă începând din dimineața zilei de marți, până miercuri.

Potrivit meteorologilor, în intervalul 21 februarie, ora 5:00 — 22 februarie, ora 10:00, în vestul, nord-vestul și centrul țării, precum și la munte, vor fi precipitații moderate cantitativ și se vor cumula local 10 — 15 l/mp și pe arii restrânse peste 25 l/mp.

La munte şi în Maramureş vor predomina ninsorile şi, îndeosebi în nordul Carpaţilor Orientali, în Munţii Apuseni şi la altitudini mari în Carpaţii Meridionali, se va depune strat nou, consistent de zăpadă. În Crişana şi Transilvania se vor semnala precipitaţii mixte ce vor favoriza depunerile de polei.

Temporar vântul va avea intensificări în zona de munte, cu viteze de 50…60 km/h, iar pe creste rafalele vor depăşi 70…80 km/h, viscolind şi spulberând ninsoarea.

ANM notează că intensificări ale vântului se vor semnala și în restul teritoriului, local și temporar cu viteze de 50 — 60 km/h, iar pe parcursul zilei de luni, 20 februarie, pe arii restrânse va fi polei și, local, în regiunile estice, centrale și la munte va mai ninge, în general slab cantitativ.

Meteorologii precizează că, în funcție de evoluția meteorologică, vor actualiza informarea emisă luni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie te poate lăsa printr-un apel fără niciun ban în cont: Cum funcționează metoda spoofing

Ziarul Unirea

Publicat

în

O noua escrocherie te poate lăsa printr-un apel fără niciun ban în cont: Cum funcționează metoda spoofing Escrocii au găsit o nouă metodă prin care încearcă să le fure banii din conturi oamenilor neatenți, avertizează Directoratul Național de Securitate Cibernetică. Este vorba de „spoofing” și înseamnă mascarea identității. Citește și: Schimbare importantă la cardurile de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea