Rămâi conectat

Actualitate

INFORMARE METEO: Precipitații mixte și vânt puternic, de miercuri dimineață. La munte se anunță ninsori viscolite

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

vremea februarieAdministrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o informare meteo de precipitații mixte și vânt puternic, valabilă începând din dimineața zilei de miercuri, 10 februarie, până joi, 11 februarie, la ora 14.00, în întreaga țară.

Potrivit meteorologilor, în intervalul menţionat vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari în Banat, Crişana şi Dobrogea, unde rafalele vor depăşi 50…60 km/h.

La munte, în special în zona înaltă, vântul va sufla tare, cu peste 70…80 km/h.

Începând din după-amiaza zilei de miercuri 10 februarie, aria precipitaţiilor se va extinde, iar în zonele de deal şi de munte se vor cumula cantităţi de apă ce vor depăşi local 10…15 l/mp şi izolat 30 l/mp. În nord-vest şi centru se vor semnala precipitaţii mixte, iar la munte se va depune strat nou de zăpadă şi ninsoarea va fi viscolită.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea