Rămâi conectat

Sport

Industria Galda, prima dintre conjudeţene în eşalonul terţ! Antrenorul Paul Ciucă: „În acest moment, nici nu se pune problema să ne gândim la promovare”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

paul-ciuca-industria-galdaDupă ce stagiunea precedentă a încheiat pe ultima treaptă a podiumului în Seria a 5-a din Liga a 3-a, Industria Galda de Jos are un parcurs excelent în startul sezonului, deşi a fost repartizată într-o altă serie, fiind prima în topul formaţiilor din Alba ce activează în al treilea eşalon.

Plasată pe poziţia secundă a Seriei a 4-a, cu 4 victorii consecutive la activ, gruparea pregătită de Paul Ciucă este la egalitate de puncte cu liderul Naţional Sebiş. „Activăm într-o serie mult mai puternică decât precedenta, constatăm acest lucru de la meci la meci. Recunosc că şi noi suntem surprinşi de locul din clasament, dar suntem încrezători în forţele noastre în continuare şi în acelaşi timp conştienţi că va fi din ce în ce mai greu”, a declarat antrenorul Paul Ciucă. Industria a strâns 15 puncte din 18 posibile în aceste 6 etape, suferind un singur eşec, runda a doua, acasă, cu Gloria Lunca Teuz Cermei.

*”Spaima” deplasărilor

În cele şase runde parcurse până în prezent, numai 4 echipe au strâns maximum de puncte în deplasare, respectiv Metaloglobus Bucureşti (Seria a 2-a), Naţional Sebiş şi Industria Galda (Seria a 4-a), Gaz Metan Mediaş 2 (Seria a 5-a), formaţia din Alba câştigând cele trei dispute externe, la Deva, la Zlatna (cu AFC Unirea Alba Iulia) şi la Timişoara, cu ACS Poli 2. „Performanţele din campionatul precedent şi cele reuşite în sezonul actual sunt mult peste aşteptări şi peste posibilităţile financiare ale clubului”, a menţionat Paul Ciucă. Industria Galda are şansa să treacă în fotoliul de lider al seriei, dacă învinge sâmbătă, acasă pe Pandurii Tg. Jiu 2, iar Naţional Sebiş să se împiedice la Becicherecu Mic, astfel ca peste două săptămâni să joace derby-ul adevărului, în deplasare, la Sebiş.

*Stabilitate şi rezultate…

Cu toată această serie remarcabilă, găldenii nu se gândesc la accederea în Liga a 2-a, dar îşi doresc să perpetueze cât mai mult posibil parcursul deosebit. „Spre deosebire de alte cluburi, din punct de vedere al conducerii avem asigurate stabilitatea şi liniştea atât de necesare la acest nivel. În acest moment însă, nici nu se pune problema să ne gândim la promovare”, a încheiat Paul Ciucă.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea