Rămâi conectat

Sport

Industria Galda nu renunţă în orice condiţii la Al. Man şi R. David, aflaţi pe lista de achiziţii a Unirii Alba Iulia!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Fundaşul Alexandru Man şi atacantul Romică David sunt în prim-planul listei de achiziţii estivale a Unirii Alba Iulia, însă Industria Galda de Jos nu va renunţa în orice condiţii la serviciile celor doi fotbalişti aflaţi încă sub contract cu divizionara terţă condusă de Paul Ciucă.

„Alb-negrii” mizează pe dorinţa respectivilor jucători de a evolua în Cetatea Marii Uniri, însă contractele celor doi sunt în derulare, Alexandru Man (24 de ani) mai având încă două sezoane, iar Romică David (28 de ani) încă şase luni.

UPDATE: Unirea Alba Iulia a demarat negocierile cu Industria Galda, fiind dispusă să împrumute câţiva juniori

În urmă cu câteva săptămâni, Al. Man, ce nu a avut un sezon strălucit, fiind rezerva cuplului Cioplântă – Haiduc, i-a anunţat pe oficialii găldeni că renunţă la fotbal, pentru a se dedica afacerilor, iar R.David nu s-a acomodat aproape deloc la echipa cu care a semnat în iarnă. Este clar că dorinţa jucătorilor de a pleca de la Industria va cântări enorm în derularea tratativelor, dar în acelaşi timp, Industria nu vrea să se aleagă cu mâna goală şi să ofere dezlegările gratis, fără a primi ceva la schimb, jucători sau chiar o anumită sumă de bani.  „Nu ne vom opune, nu suntem împotriva solicitării celor doi de a pleca. Deocamdată aşteptăm să discutăm concret, să ne întâlnim cu cei de la Unirea şi să stabilim în ce condiţii. Nu ne-a contactat nimeni, nici fotbaliştii nu ne-au înştiinţat oficial. Alex Man ştim că este plecat în vacanţă în Grecia şi trebuie să revină în ţară. Chiar am prefera ca Alex să rămână la Industria în continuare, este un jucător util şi un caracter extraordinar„, a spus Marcel Georgiu, preşedintele Industriei Galda de Jos.

*Preţul lui Alexandru Man: 2300 de euro!

Conform unor surse autorizate, Industria ar intenţiona să solicite în contul dezlegării pentru Alexandru Man suma de 2300 de euro, tocmai cât a achitat indemnizaţia de formare în cazul lui Olar, caz ajuns la CNSL în această primăvară. Găldenii intenţionează ca în contul dezlegărilor celor doi, să solicite Unirii Alba Iulia alţi jucători, în diverse forme (definitiv sau împrumut), un palier important fiind cel al jucătorilor sub 19 ani, unde Industria este descoperită momentan întrucât Vonya este la muncă în străinătate, iar Boancă are probleme medicale.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea