Rămâi conectat

Sport

Industria Galda de Jos schimbă liniile la juniori: pleacă Savin, vin Fl. Schiau (Viitorul Spicul Daia) şi D. Popa (CSŞ Blaj) | Divizionara terţă şi-a stabilit amicalele estivale

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos, cea mai bine plasată conjudeţeană în ierarhia Seriei a 4-a din Liga a 3-a, îşi gândeşte deja strategia pentru stagiunea viitoare. Astfel, antrenorul Paul Ciucă a renunţat la Savin (ce a încheiat junioratul) şi se bazează pe D. Popa (întors de la CSŞ Blaj) şi Fl. Schiau, mijlocaşul pe care l-a avut sub comanda în Liga a IV-a la Viitorul Spicul Daia Română, cu care a terminat stagiunea pe locul trei şi a disputat finala Cupei României.

Divizionara terţă şi-a stabilit data de 17 iulie, pentru a relua pregătirile, fără a fi fixat un cantonament centralizat. Industria şi-a stabilit jocurile de verificare, după cum urmează: CIL Blaj (29 iulie), Sănătatea Cluj (5 august), dublă cu Metalurgistul Cugir (12 şi 19 august).

*350.000 de lei de la primărie

În speranţa că viitorul va fi altul în privinţa susţinerii financiare a echipei, comparativ cu această primăvară, primăria din localitate a alocat suma de 350.000 de lei pentru Industria. Cu siguranţă vor mai fi mutări în efectivul condus de Paul Ciucă, atât la capitolul plecări, cât şi la veniri, dar deocamdată nu „au transpirat” nume. Asta întrucât câţiva dintre jucători, precum Ştef, Cernea şi Vonya vor lucra în străinătate în această perioadă şi nu se ştie când se vor prezenta la antrenamente. „Nu ştim momentan ce se va întâmpla la nivelul efectivului. Totul depinde de deciziile anumitor jucători. Costea va rămâne şi îl dorim în continuare pe George Goronea, care ştiu că este dorit la Metalurgistul Cugir„, a comentat antrenorul Paul Ciucă.

O serie de jucători importanţi precum Cernea, Frenţiu, D. Lupşan sau Boancă au oferte şi de la alte formaţii din judeţ, dar şi de la cluburi din apropiere precum „U” Cluj sau Hermannstadt, însă totul este momentan în stadiu incipient. Industria i-a dorit pe S. Turuş (Performanţa Ighiu), Apetri (Dalia Sport Daia Română), care au ajuns însă la Unirea Alba Iulia, echipă care îl doreşte şi pe atacantul Romică David, ce mai are contract până la finele anului cu Industria.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea