Rămâi conectat

Sport

Industria Galda de Jos s-a despărțit de Alin Cîmpean și Ovidiu Oniga

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

industria-galda-ripensia-timisoara-36Industria Galda de Jos a renunțat la serviciile a doi jucători, care nu vor face parte din efectivul cu care se va aborda returul. Este vorba de fundașul Ovidiu Oniga, ce nu a evoluat deloc în prima parte a campionatului și atacantul Alin Cîmpean, ce a înscris o sigură dată în tur.

Respectivii jucători au fost anunțați să nu se prezinte luni, 16 ianuarie, la reluarea antrenamentelor conduse de Paul Ciucă. În schimb, la capitolul noutăți figurează Rodean (ex-Unirea Alba Iulia), negocierile continuând cu Romică David.

Alin Cîmpean, unul dintre golgheterii echipei în sezoanele anterioare a avut parte de o concurență acerbă în avanposturi, pierzând bătălia pentru titularizare cu S. Mureșan și Cernea.

Suntem obligați să reducem din cheltuieli, în cazul lui Cîmpean fiind vorba inclusiv despre decontarea nevetei și din acest motiv am decis să ne despărțim de cei doi jucători, care au jucat mai puțin, sau chiar deloc în toamnă. Mi-a fost greu să le comunic decizia„, a menționat antrenorul Paul Ciucă.

Alin Cîmpean este unul dintre cei mai vechi echipieri ai divizionarei terțe, ajungând la Industria în 2014, după ce echipa din Galda de Jos a reușit promovarea în acel an în Liga a 3-a. Până la urmă, deși semnul de întrebare a planat și asupra sa, fundașul Cătălin Ivașcu va rămâne în lotul cu care va fi abordat returul, în cazul său fiind vorba despre un fotbalist localnic. Ovidiu Oniga a fost adus în intersezon, dar n-a reușit să se impună în defensivă, în primăvară fiind așteptată și reintrarea lui Al. Man, absent din pricina unei accidentări în prima parte a campionatului, deci șansele de a juca sunt și mai mici. De obicei, în tur, Paul Ciucă a mizat în defensivă pe trei juniori, Olar, Cioplîntă și Boancă. m


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea