Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Incredibil dar adevărat! Politicienii din Alba Iulia nu aleargă doar după voturi – GALERIE FOTO

Dragoş Suciu

Publicat

în

Politicieni Alba Iulia City Race27Politicienii din Alba Iulia nu aleargă doar pentru voturi ci aleargă şi la Alba Iulia Kids Race, una dintre probele spectaculosului concurs care a avut loc astăzi, în Oraşul Marii Uniri.

Îmbrăcaţi cum rar îi vedem, în trening sau haine sport, la cursa copiilor s-a aliniat şi şefia Consiliului Judeţean Alba, formată din preşedintele Ion Dumitrel şi vicepreşedinţii Florin Roman şi Alin Cucui, iar din partea administraţiei locale a fost prezent viceprimarul Paul Voicu.

Primul care a renunţat la bătălie a fost Alin Cucui, care a abandonat cursa după aproximativ 300 de metri, fugind în acest fel de responsabilitate, dar nu şi de ochiul vigilent al presei. Viceprimarul Paul Voicu s-a arătat destul de sportiv, însă am tras puţin cu urechea la poveştile lui cu Ion Dumitrel şi am aflat că este îngrijorat că va avea febră musculară. „Să vezi ce febră musculară o sa am luni la serviciu Ioane, de fapt cred că o să am întreaga sătpămână”. Deşi a rămas în urma lui Ion Dumitrel, „vicele” Roman nu s-a dat bătut şi a terminat cursa pe un loc eligibil, pentru că la o astfel de competiţie nu contează dacă ai câştigat, ci dacă ai participat. Am aflat astfel că alianţa DA funcţionează nu doar în CJ ci şi în activităţile sportive.

Cursa a avut o lungime de 2700 de metri, iar cot la cot cu copiii a alergat şi preşedintele AJF Alba, Sorin Corpodean.

[nggallery id=1292]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Mesaje de PAȘTELE CATOLIC 2024. Urări, felicitări și SMS-uri pe care le poţi trimite celor dragi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de PASTE 2024. Urari de Paste, felicitari de Paste și SMS-uri de Sfintele Paști Catolic, Reformat, Protestant Știm că este o perioadă grea pentru toți, fiindcă nu putem să fim alături de cei dragi în aceste momente de sărbătoare, dar putem să-i bucurăm cu un mesaj, prin care să le transmitem toate gândurile bune, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea