Rămâi conectat

Curier Județean

Incident rutier la Ocna Mureș – Șofer cu permisul anulat din 2008 urmărit prin oraș, de polițiști. A fost prins după ce a intrat cu mașina în zidul unei case

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri, 12 februarie a.c., poliţiştii rutieri din Ocna Mureș au încercat să oprească, pentru control, un autoturism al cărui conducător auto a ignorat semnalul, ocazie cu care s-a trecut la urmărirea autovehiculului. Ulterior conducătorul auto a pierdut controlul volanului și a lovit zidul unui imobil situat pe strada George Coșbuc din oraş, rezultând pagube materiale.

masina in zidÎn urma verificărilor efectuate s-a stabilit că cel care conducerea autoturismul era un tânăr de 29 de ani, din oraşul Ocna Mureș, al cărui permis de conducere era anulat din anul 2008.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul cu permisul de conducere anulat. (Z.U.)

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu Un accident s-a produs în 20 aprilie, în jurul orei 14:00, în Alba Iulia, pe strada Tudor Vladimirescu. Din fericire, persoanele implicate nu au fost rănite. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea măsurilor specifice, cu două autospeciale, la un accident […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea