Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Incident la localul Gavroche: ”A început să amenințe, fluturând, ABUZIV și ILEGAL, legitimația de procuror” – susține patronul, Alin Ignat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consilierul local albaiulian Alin Ignat a postat pe pagina sa de Facebook varianta sa despre modul în care s-a desfășurat, miercuri seara, în localul Gavroche pe care îl deține, un incident între angajații săi și un client – procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia (după cum spune el):

”Ieri, 3.08, în jurul orei 19:30, la Gavroche, se prezintă un client împreună cu soția. La un prim contact cu respectivii, ospătărița constată că e vorba despre două persoane care au creat probleme cu diferite ocazii, în trecut și pe care am decis să nu le mai servim în restaurantul nostru, un drept legal de care ne bucurăm în țara asta, slavă Domnului. Mai în scurt, celor doi li s-a pus în vedere faptul că nu mai sunt bineveniți în unitate, din cauza comportamentului inacceptabil pe care l-au avut la fiecare vizită, strigând la ospătari, plângând isteric și la propriu că e fum (pe vremea când fumatul era permis în interior), refuzând ciorba pe motiv ca e fierbinte, refuzând supa de linte pe motiv ca e fasole, plecând de la masă dupa 20 de minute, când mancarea era servită, pe motiv că au așteptat prea mult, refuzând să plătească produse comandate și primite, păgubind astfel personalul și restaurantul, de fiecare dată. Legenda urbană spunea că soțul ar fi procuror sau ar avea vreo legătură cu Parchetele din județ. Ei bine, ieri, la informarea de către ospătar a celor doi că nu vor fi serviți, soțul a început să amenințe, fluturând, ABUZIV și ILEGAL, legitimația de procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba: „Tu știi cine sunt eu? Vrei să îți arăt ca zbori de aici?”. În cele din urmă, părăsind locația, procurorul, pe numele său Muntean Dragoș, anunță, telefonic, poliția, am motive să cred că personal și nu prin serviciul 112, la unitate prezentându-se agenții Drăgan și Giurgiu, de la Poliția Municipală Alba Iulia. Spun că am motive să cred că sesizarea s-a făcut personal pentru că refuz să accept că dispecerul de la 112 a putut fi atât de ignorant și necunoscător al legii încât să direcționeze o astfel de sesizare către poliție, care nu are NICIO COMPETENȚĂ în problemă. Cei doi agenți, comportându-se asemeni unor bodyguarzi ai procurorului, au cerut NEJUSTIFICAT ospătăriței să se legitimeze, fără ca, întâi de toate, să se legitimeze ei. Aceasta a refuzat, neînțelegând rațiunea pentru care i se solicită asta. Deși, ulterior, ospătărița a prezentat documentul de identitate, cei doi agenți, incărcați de zel întru răzbunarea procurorului, au întocmit pe numele acesteia un proces verbal contravențional pentru refuzul legitimării.

Astfel, astăzi, când vorbim, un procuror din țara asta își permite să facă uz de funcția lui și la restaurant, unde se răzbună pe un angajat al unei societăți comerciale private, folosindu-se ABUZIV de Poliția Română, care, tot ABUZIV, obligă angajatul la plata unei amenzi, printr-un proces verbal incheiat ILEGAL!

Un astfel de individ a putut ajunge procuror la un Parchet din România!

În zilele următoare voi face toate demersurile legale necesare pentru ca aceste abuzuri să fie sancționate.

Nu vă lăsați pradă abuzurilor unor personaje care nu fac cinste instituțiilor pe care le reprezintă și care aruncă, nejustificat, o umbră asupra atâtor oameni profesioniști, competenți și de bună credință din sistem!”, a scris Alin Ignat.

Potrivit IPJ Alba, apelul nu a fost făcut prin 112, ci direct la sediul Poliției.

”Legat de de acest incident, IPJ Alba face verificări cu privire la modalitatea de intervenție a polițiștilor. Persoana sancționată are posibilitatea să conteste în instanță măsura aplicată”, a declarat purtătorul de cuvânt al instituției.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea