Rămâi conectat

Sport

Incertitudinea se prelungeşte la Şurianu Sebeş | P. Muntean şi Val. Drăgan, „în cărţi” pentru Viitorul Sîntimbru

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fotbaliştii de la Şurianu Sebeş mai trebuie să aştepte câteva zile pentru a afla dacă vor juca în Liga a 3-a cu echipa din “Arini” sau îşi vor primi documentele pentru a pleca liberi.

Deşi termenul limită era astăzi (vineri, 28 iulie), din motive obiective antrenorul Doru Oancea nu a reuşi să se întâlnească cu posibilii investitori, discuţia amânându-se pentru weekend. “Deocamdată niciun jucător nu şi-a solicitat actele, le-am permis să se antreneze cu alte formaţii, dar nu să meargă în cantonament centralizat”, a comentat Doru Oancea.

Amicalul de sâmbătă, cu Viitorul Sîntimbru a fost anulat din aceste considerente, formaţia de Liga a IV-a negociind cu P. Muntean şi Val. Drăgan. Astfel, R. Trif şi Buligă s-au prezentat sub comanda lui Paul Ciucă, la Industria Galda de Jos, iar Cl. Marcu, Ad. Lăcătuş, Ludwig şi Tocu s-au antrenat cu Performanţa Ighiu în aceste zile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea