Rămâi conectat

Actualitate

Începând de astăzi, biletele pentru călătoria cu trenul se pot cumpăra online cu cel puțin 6 ore înainte de plecare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potrivit unui comunicat al CFR Călători, începând de astăzi biletele de tren se pot cumpăra online cu cel puțin 6 ore înainte de plecarea trenului, față de 12 ore până în prezent.

Conform sursei citate, biletele în trafic intern pot fi achiziționate anticipat, cu până la 30 de zile înainte de efectuarea călătoriei.

De asemenea, compania subliniază că pasagerii nu sunt obligați să își tipărească biletul online, identificarea în tren având loc pe baza codului biletului.

„Important pentru pasageri este faptul că tipărirea biletului online nu este obligatorie! Identificarea în tren are loc în baza ID-ului (codului) biletului electronic care poate fi notat / fotografiat și a unui act oficial de identitate (Carte de Identitate, pașaport, permis de ședere)”, se mai arată în comunicat.

Sursa: agerpres.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

E și România prima în UE: Cel mai mare decalaj între românii foarte bogați și săracii lipiți pământului

Unirea Ziarul

Publicat

în

E și România prima în UE: Cel mai mare decalaj între românii foarte bogați și săracii lipiți pământului România înregistrează unul dintre cele mai mari decalaje din UE între veniturile mari şi cele mici în rândul populaţiei, potrivit unui Infografic Monitorul Social, un proiect al Fundaţiei Friedrich-Ebert-Stiftung România, care citează date Eurostat din 2022. Conform […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea