Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: INCENDIU la casa în care locuiește primarul din Câmpeni. Pompierii, solicitați să intervină

Ziarul Unirea

Publicat

în

incendiu casa primar campeni08Un incendiu a izbucnit, miercuri seara, la o casă din orașul Câmpeni. Din primele informații, este vorba despe un imobil aflat pe strada Fântânele, iar arderea se manifestă mocnit, în interiorul locuinței.

Pichetul de pompieri Câmpeni a intervenit la fața locului cu trei autospeciale, iar potrivit ISU Alba incendiul a fost localizat.

UPDATE 1: Se pare că este vorba despre casa părintească a primarului din oraș, Ioan Călin Andreș, în care locuiește și el acum.

Potrivit edilului, incendiul ar fi pornit din cauza unui coș de fum al sobei de teracotă.

”Ţin să mulţumesc Comitetului de Pompieri Câmpeni pentru promptitudine şi profesionalism. Au dat dovadă, încă o dată, că sunt profesionişti şi adevăraţi salvatori de vieţi omeneşti şi bunuri. Decizia de a plăti o chirie de 3.500 de lei pentru Comitetul de Pompieri Câmpeni, din 2005 şi până în prezent, a fost una dintre cele mai bune pe care le-am luat”, a declarat Ioan Călin Andreş, primarul oraşului Câmpeni.

UPDATE 2: ”Pichetul de pompieri Cîmpeni a intervenit aseară, la ora 21.36, pe str. Fîntînele din loc. Cîmpeni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit. Pompierii militari au intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Ca urmare a acestui eveniment, au ars aproximativ 20 mp grinzi de lemn din construcția tavanului și a pereților și s-a degradat tencuiala și rigipsul pe aproximativ 35 mp”, precizează reprezentantul ISU Alba.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor unele măsuri pentru această perioadă, şi anume:

  • verificarea, repararea, izolarea termică şi curăţarea periodică a coşurilor de evacuare a fumului sunt obligatorii;
  • coşurile de fum trebuie curăţate periodic pentru eliminarea depunerilor de funingine care se pot aprinde sau pot obtura canalele de evacuare;
  • coşurile de fum trebuie izolate tennic faţă de elementele combustibile ale planşeului sau acoperişului (grinzi, astereală de lemn şi altele asemenea).

[nggallery id=1769]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului O fetiță de 8 ani, din Feneș, a fost lovită de mașină în timp ce traversa strada regulamentar, în Alba Iulia. Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea