Încă două biciclete dispărute din Alba Iulia ar fi fost furate de bărbatul din Caraș-Severin reținut de polițiști

Poliţiştii din Alba Iulia au continuat cercetările în ceea ce-l priveşte pe bărbatul din judeţul Caraş Severin, arestat preventiv pentru furturi de biciclete. Acesta este bănuit că a mai sustras două biciclete, din scări de bloc din municipiul Alba Iulia.

furt bicicletaPotrivit IPJ Alba, “marți 8 martie, în urma investigaţiilor efectuate în dosarul penal ce-l priveşte pe R.C., de 36 de ani, din judeţul Caraş Severin, cercetat în stare de arest preventiv, pentru furt, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au stabilit că bărbatul este bănuit şi de comiterea altor două furturi de biciclete, reclamate poliţiei în luna februarie 2016.

În sarcina lui R.C. s-a reţinut faptul că în perioada de 21-23.02.2016, a pătruns în scara unui bloc de pe strada Orizontului din Alba Iulia şi a sustras o bicicletă lăsată neasigurată, iar în data de 26 martie 2016, a sustras o altă bicicletă, de la etajul 4 al unei scări de bloc, situat pe aceeaşi stradă.

Ambele biciclete au fost recuperate şi restituite proprietarilor.”

Informaţii de background:

La data de 04.03.2016, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe R.C., de 36 de ani, din județul Caraș Severin, care locuiește fără forme legale în municipiul Alba Iulia, ca persoană bănuită de comiterea furturi a două biciclete din uscătoria unui bloc din Alba Iulia.

În sarcina bărbatului s-a reținut faptul că, în după amiaza zilei de 4 martie a.c.,  a pătruns, prin efracție, în uscătoria unui bloc de pe strada Detunata și a sustras două biciclete.

Polițiștii au recuperat cele două biciclete, iar față de R.C. au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat.

Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoriei Alba Iulia și ulterior judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Alba Iulia, care a dispus cercetarea în stare de arest preventiv, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

foto arhiva

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...