Rămâi conectat

Curier Județean

În weekend, peste 350 de polițiști din Alba au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice – valoarea amenzilor aplicate depășește 190.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Alba au desfăşurat, la sfârșitul săptămânii precedente, activităţi suplimentare pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice.

politia2În perioada 10 – 12 iulie a.c., peste 350 de poliţişti au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren.

Astfel, poliţiştii de ordine publică, de la rutieră, de investigaţii criminale, de la investigarea fraudelor, din cadrul formaţiunilor de arme, explozivi şi substanţe periculoase şi luptători de ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat acţiuni specifice muncii de poliţie, concretizate în 119 controale în pieţe, târguri, localuri public şi verificări la 154 de societăţi comerciale, fiind vizată combaterea evaziunii fiscale, a comerţului ilicit şi a contrabandei cu produse accizabile.

politia1Poliţiştii rutieri au fost prezenţi pe principalele artere rutiere, pentru fluidizarea circulaţiei precum şi pentru prevenire accidentelor rutiere şi sancţionarea abaterilor comise de conducătorii auto.

În urma acestei acţiuni au fost constatate 26 de infracţiuni, din care 6 de evaziune fiscală.

De asemenea, au fost aplicate 874 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 191.981 lei şi au fost confiscate bunuri în valoare de 13.344 lei. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea