Rămâi conectat

Cultură Educație

În siguranţă, alături de jandarmi! – la Colegiul National „Avram Iancu” şi Liceul Tehnologic Silvic din Câmpeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Campania “În siguranţă, alături de jandarmi!”, derulată de Jandarmeria Alba în colaborare cu Instituţia Prefectului – Judeţul Alba, Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba şi Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor – Regiunea 2 Alba, a ajuns joi, 8 octombrie, în oraşul Câmpeni.

 

“Începând cu ora 10.00, jandarmii le-au vorbit elevilor şi cadrelor didactice de la Colegiul National „Avram Iancu” – Câmpeni şi Liceul Tehnologic Silvic – Câmpeni despre importanţa adoptării unui comportament bazat pe respectarea legii, au exemplificat consecinţele pe care actele de violenţă verbală şi fizică le au asupra individului şi colectivului, reliefând rolul pe care jandarmeria şi instituţiile partenere îl îndeplinesc în asigurarea unui climat stabil de ordine şi linişte publică, în protejarea bunurilor şi valorilor publice şi private şi cu privire la capacitatea de a interveni ori de câte ori acestea sunt grav afectate.

 

Întâlnirea s-a desfăşurat într-un mod relaxat, iar copiii au fost îndemnaţi să pună întrebări referitoare la tema discuţiei. Aceasta a avut drept consecinţă faptul că audienţa a participat activ la dezbatere şi a avut multe nelămuriri la care a primit răspunsul, interactivitate care a condus la o bună înţelegere a celor expuse.

 

Următoarea acţiune din cadrul campaniei se va desfăşura joi, 22 decembrie şi va fi adresată elevilor şi personalului didactic de la Colegiul Tehnic Aiud”, se arată într-un comunicat remis presei de Jandarmeria Alba.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa

Unirea Ziarul

Publicat

în

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa La Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a avut loc săptămâna aceasta prima întâlnire oficială a Consorțiului European University for Academic Continuing Education (EU.ACE), marcând un moment semnificativ pentru cooperarea academică europeană. Inițiativa, lansată în decembrie anul trecut printr-un memorandum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea