Rămâi conectat

Sport

În prima fază a Cupei României, Performanţa Ighiu – Industria Galda de Jos, miercuri, 15 iulie

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanţa Ighiu, câştigătoarea Cupei României, faza judeţeană va întâlni, Industria Galda de Jos, în prima fază a Cupei României, miercuri, 15 iulie, de la ora 17.30, pe terenul din Ighiu.Industria Galda de Jos Bucurie3

Era un duel anticipat, cele două combatante reluându-şi pregătirile mai devreme tocmai pentru a fi în formă la ora duelului eliminatoriu.

Va fi prima dispută oficială între echipele de Liga a 3-a, care au reuşit promovarea în ultimii doi ani, Industria Galda în 2014, respectiv Performanţa Ighiu în acest sezon.

Se anunţă o confruntare a orgoliilor, cele două comune vecine fiind despărţite de numai 11 kilometri. În fapt, Adorian Himcinschi a preluat banca tehnică a Performanţei Ighiu tocmai de la Paul Ciucă, antrenorul actual al Industriei Galda de Jos. Rivalităţile sunt mari în zonă, divizonarele terţe concurându-se serios în ultimele luni pe piaţa transferurilor judeţene.

La Industria evoluează Cernea, Frenţiu şi Necreală, foşti la Ighiu, iar Performanţa îl curtează insistent pe portarul Cătălin Ştef (Industria).

Faza a II-a a Cupei României, la care vor participa cele 37 de echipe calificate din faza I plus 5 echipe participante în Liga a 3-a este programată să aibă loc miercuri, 29 iulie 2015, ora 17:30.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea