Rămâi conectat

Sport

În prima etapă din Liga a 3-a, derby-ul Nuova Mama Mia Becicherecu Mic – Metalurgistul Cugir 2-5 (1-1) | Start lansat spre Liga a 2-a pentru echipa de sub Drăgana!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir a reușit un rezultat de senzație în runda inaugurală a Seriei a 4-a din Liga a 3Metalurgistul Cugir - CSM Rm Valcea 27-a, trupa condusă de Marius Opric câștigând de o manieră entuziasmantă, scor 5-2 (1-1), derby-ul extern cu Nuova Mama Mia Becicherecu Mic, o altă pretendentă la promovare.

Gruparea de sub Drăgana a pornit lansat spre Liga a 2-a, după marea victorie realizată în fieful contracandidatei la șefie. „Pizerii” de la Becicherecu au fost prima victimă făcută de Metalurgistul în cursa promovării. Și unde… pe Stadionul „CFR”, unde acum 21 de ani Metalurgistul a retrogradat din Divizia B!!! Pentru oaspeți au punctat Chelaru -dublă, Necșulescu și I. Radu -dublă, cugirenii revenind de la 0-1, în minutul 15! „Am avut ușoare emoții până am trecut în avantaj pe tabelă. După primirea golului, ne-am revenit repede, am intrat în meci și ne-am impus de o manieră categorică. Îmi felicit echipa și îmi doresc să continuăm pe același drum. Rezultatul spune totul despre evoluția ostilităților, dar sincer nu mă așteptam să câștigăm de o asemenea manieră”, a precizat Marius Opric. „Dacă intram cu 1-0 la pauză, altfel stăteau datele problemei. Oricum a rezultat o victorie fără dubii a Cugirului„, a explicat Sorin Bălu.

*Dedicație pentru Coro!

Am început cu o victorie categorică și suntem foarte fericiți atât pentru rezultat cât și pentru joc. O singură echipă a fost astăzi pe teren și deși au fost puțin obosiți după meciul de cupă de la Jucu, băieții au dat totul. Îi felicit pe jucători și pe Marius pentru modul în care a pregătit echipa. Prin acest succes și prin fiecare victorie încercăm să-i dăm putere lui Coro. El este în inimile noastre și ne dă putere la fiecare meci„, a precizat Bogdan Petric, directorul sportiv al Metalurgistului.

Bănățenii au deschis scorul la prima acțiune notabilă, în minutul 14, prin Niță, reluare cu capul la colțul lung. Elevii lui Opric resimt șocul, echilibrează disputa și până la restabilirea egalității ratează bune oportunități prin Itu (31) – șut în diagonală și Chelaru (34) – reluare peste de la 7 metri.

Același junior Chelaru, internaționalul Under 19 împrumutat de la CSMS Iași își trece în cont primul său gol la noua sa echipă în minutul 43, când finalizează cu un „cap” cu boltă, centrarea venită de la Bold.

*Lovituri năucitoare după pauză, duble Chelaru și I. Radu

Cugirul reușește o probă a valorii, demonstrând forță în a remonta ecartul și de la 0-1 se ajunge la 3-1, la reluare punctând prin Necșulescu (min. 56) și Chelaru (min. 60) – care a realizat o dublă de senzație. „Rezerva” Ionuț Radu a parafat un succes incredibil, prin reușitele semnate în minutele 85 și 90+2. Tabela a fost închisă de Telescu (90+5).

Metalurgistul Cugir a evoluat în formula: Dragotă – Bold (71, Tăban), Șt. Radu, Goşa, Huţanu, L. Moldovan (57, Ghergar), Necşulescu, Piko, Chelaru, Itu (60, I. Radu), Cîrstean (67, G. Goronea); rezerve Tiut, Şuteu, Negru. Antrenor Marius Opric.

Nouva Mama Mia: Mikloș (jucător născut în 1999!) – R. Motreanu, Telescu, Todorov, Negruț, Z. Radu, Luță, R. Artimon (fiul fostului unirist), Niță, D. Silaghi, Bîrza; rezerve A. Culda – An. Mărginean, Zurbagiu, Ștefanovici, Cioancă, Tăbăcaru, Nicoară. Antrenor Sorin Bălu.

Runda următoare, Metalurgistul va juca acasă cu Măgura Cisnădie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea