Rămâi conectat

Sport

În prima etapă a returului Ligii a IV-a, derby pentru supraviețuire în „Mica Romă” | CIL Blaj – Energia Săsciori, o partidă importantă în lupta evitării retrogradării

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În prima etapă a returului Ligii a IV-a Alba, în „Mica Romă”, duminică, la ora 11.00, pe stadionul CSȘ se dispută o partidă importantă pentru supraviețuire, între CIL Blaj și Energia Săsciori.CIL Blaj - Surianu Sebes 32

Echipa locală a suportat modificări comparativ cu lotul turului, plecând portarul Radu Damian (căpitanul  echipei în Liga a IV-a), mijlocaşul Silviu Severin şi fundaşul Cristian Bilegan. În locul celor trei, au venit portarul Cătălin Tulbure, fundaşul Răzvan Alexandru şi atacantul Darius Mandi.

Mai multe amănunte despre transferuri, dar şi despre obiectivele echipei în retur, a oferit antrenorul principal al CIL-ului, Septimiu Boancăş:

„Au fost plecări prevăzute, dar şi neprevăzute. Noi sperăm ca cei pe care i-am adus să se ridice la nivelul celor care au plecat sau chiar să îi depăşească pe aceştia. Sper să fie un plus pentru noi şi, totodată, să ridice, prin evoluţia lor, nivelul echipei.

Ne-am propus pentru acest retur să încercăm să scoatem cât mai multe puncte din fiecare etapă şi astfel, la sfârşitul campionatului, să ne situăm pe un loc onorabil.

Din punct de vedere financiar nu sunt probleme, avem în continuare sprijinul Primăriei Blaj.

Duminică jucăm cu o echipă care, din câte am auzit, este schimbată faţă de cea pe care am întâlnit-o în turul campionatului. Ne aşteaptă un meci greu, un meci foarte important, pe care e obligatoriu sa il câştigăm, daca vrem sa reuşim ceea ce ne-am propus la începutul acestui retur de campionat. Sperăm sa începem cu o victorie şi să continuăm la fel cât mai multe etape.”

Lotul echipei CIL Blaj la startul returului: *Portari: Cătălin Tulbure, Radu Szilagyi ; *Fundaşi: Ştefan Szabo, Răzvan Alexandru, Ioan Moldovan, Cătălin Marcu, Dan Bucur, Dumitru Olar; *Mijlocaşi: Zoltan Ioo, Vlad Mănăşturean, Mircea Câmpean, Laurenţiu Văidean, Sorin Pintea, Paul Ţene, Cornel Crăciun, Alin Ciugudean; *Atacanţi: Răzvan Comănici, Antonio Sorcoiu, Darius Mandi, Constantin Aleman, Alin Cioancă.

Nicu GOGA, Radio Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea