Rămâi conectat

Curier Județean

În perioada 25 – 27 aprilie: Zilele filmului românesc la Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

În perioda 25 – 27 aprilie a.c, la Casa de Cultură din Cugir vor avea loc 5 proiecții de film românesc, duăpă următorul program:

Marți, 25 aprilie:
ora 17:00 – „Două lozuri” regia Paul Negoescu;
ora 19:00 – „6,9 pe scara Richter”, regia Nae Caranfil;
Miercuri, 26 aprilie:
ora 17:00 – „Afacerea Est”, regia Igor Cobileanski;
ora 19:00 – „La drum cu tata” regia Anca Miruna Lazarescu;
Joi, 26 aprilie:
ora 17:00 – „Sieranevada”, regia Cristi Puiu

Prețul biletelor este de 5 lei și pot fi achizitionate de la Casa de Cultura Cugir.

Potrivit unui proiect al casei de distribuție ,,Voodoo Films”, până în luna iunie 2017, filmele românești ajung în toată țara. Proiecțiile vor avea loc în orașele rămase fără săli de cinema sau în orașele în care filmele românești nu sunt suficient promovate. Principalul obiectiv al Zilelor Filmului Românesc este promovarea la nivelul întregii țări a producţiilor autohtone recente, facilitarea accesului publicului din orașele fără săli de cinema la cele mai noi producții românești, creșterea notorietății filmelor românești prin crearea de evenimente locale.

Ediția din acest an marchează 10 ani de la caravana „432”, care a adus filmul premiat cu Palme d’Or în 15 oraşe din ţară, în 2007, și continuă să promoveze producţia autohtonă de film şi să reînvie ideea spectacolului de cinema ca eveniment. Inițiativă a casei de distribuție Voodoo Films, Zilele Filmului Românesc (ZFR) este un eveniment care se adresează publicului larg și constă în proiecții ale unora dintre cele mai noi producții cinematografice românești (C.P.)

[nggallery id=3826]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Comercianții din Aiud, controlați de polițiști și Protecția Consumatorului: Amenzi de peste 40.000 de lei și mai multe nereguli constatate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Comercianții din Aiud, controlați de polițiști și Protecția Consumatorului: Amenzi de peste 40.000 de lei și mai multe nereguli constatate Comercianții din Aiud au fost controlați de polițiștii care au dat amenzi de 41.000 de lei și au constatat mai multe nereguli. Citește și: 72 de șoferi testați pentru droguri sau alcool la volan în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea