Rămâi conectat

Curier Județean

În perioada 22-25 august, echipa ISU Alba la etapa finală a concursurilor serviciilor profesioniste pentru situații de urgență

Ziarul Unirea

Publicat

în

Concursurile serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă se organizează în fiecare an, având ca obiectiv fundamental dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice, necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă. La această competiţie, lotului câştigător al etapei finale i se acordă cupa transmisibilă „Căpitan Pavel Zăgănescu”.

Probele de concurs prevăzute în acest regulament sunt identice cu cele ale concursurilor sportive internaţionale ale pompierilor, organizate de Comitetul Internaţional de Prevenire şi Stingere a Incendiilor.

Probele de concurs şi numărul concurenţilor la fiecare probă sunt: Scara de fereastră – 8 concurenţi, Pista cu obstacole pe 100 metri – 8 concurenţi, Ştafeta 4×100 metri – 2 echipe cu câte 4 concurenţi şi Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă – 7 concurenţi.

Selecţionarea concurenţilor în vederea constituirii lotului se face din rândul personalului inspectoratului judeţean/al municipiului Bucureşti (etapele III – IV) sau al subunităţilor subordonate (etapa a II-a).

Lotul naţional se constituie din cei mai buni 15 – 20 performeri ai loturilor inspectoratelor judeţene/al municipiului Bucureşti, în măsură să poată fi oportun mobilizaţi pentru a participa la competiţiile internaţionale.

Pregătirea lotului naţional se realizează premergător competiţiilor, timp de cel puţin 30 de zile, într-unul din inspectoratele judeţene/al municipiului Bucureşti care poate asigura condiţii optime.
În funcţie de calendarul competiţiilor internaţionale, antrenorul şi componenţii lotului naţional sunt nominalizaţi anual prin ordin al inspectorului general, fiind degrevaţi de orice sarcină de serviciu în perioada pregătirii şi participării la competiţii.

 În perioada 22-25.08.2017, lotul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Unirea al județului Alba va participa în municipiul Iași, la etapa a IV a finală a Concursurilor Serviciilor profesioniste pentru Situații de Urgență.

Sef lot: – mr. Spătăcian Liviu

  • maj. Ranca Vasile
  • maj. Popa Ioan
  • maj. Popa Marian
  • maj. Cordo Ștefan
  • maj. Florea Gheorghe
  • maj. Avram vasile
  • maj. Sasu Călin
  • maj. Florea Sever
  • Deac Andrei
  • maj. Ganea Florin

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea