Rămâi conectat

Sport

În Liga a 4-a, Inter Ciugud – Viitorul Spicul Daia Română 0-2 (0-1) | Victorii pentru Viitorul Sîntimbru și Transalpina Șugag – ultima făcând scor cu „lanterna roșie”

Dan HENEGAR

Publicat

în

În etapa a 2-a a Ligii a IV-a, Inter Ciugud – Viitorul Spicul Daia Română 0-2 (0-1), gazdele pierzând după o serie de invincibilitate ce dura de 7 întâlniri. 

Întâlnirea a fost echilibrată, prima repriză fiind dominată de dăieni, ce au înscris prin V. Bișboacă (36), mai lovind încă de trei ori barele. La reluare, Inter a trecut la timona meciului, reușind să dețină inițiativa, dar în final, dăienii au mai punctat prin G. Scheau (90+2).

În minutul 90, I. Bran (Inter) a fost eliminat, amfitrionii terminând jocul cu un om mai puțin.

Din etapa a 7-a, 16 octombrie, 1-5 acasă cu Viitorul Sîntimbru, interiștii nu au mai pierdut, adunând 7 partide invincibile (6 victorii și o remiză).

În alte partide: Dalia Sport Daia Română – CIL Blaj 0-3 (0-3): au marcat N. Pop (12), Văidean (22), Comănici (42)

Rapid CFR Teiuș – Fortuna Lunca Mureșului 4-0 (2-0): R. Domșa (37, 45), Florea (85), Rîșniță (89)

Transalpina Șugag – Gaz Metan Valea Lungă 7-0 (2-0).

Marcatori: Fl. Stoica (42), Șufană (45), portarul M. Lazăr (58, penalty), M. Domșa (66), Cristurean (84), P. Lazăr (85, 87).

Victorie categorică a echipei conduse de Radu Andone, împotriva „lanternei roșii”, unul dintre goluri fiind marcat de portarul M. Lazăr, din penalty. Transalpina are maximum de puncte în retur, fără gol primit.

Viitorul Sîntimbru – Olimpia Aiud 2-1 (2-0)

Marcatori: Tănase (20, penalty, 41), respectiv Drăgoi (79) *În minutul 65, A. Nagy (Olimpia) a fost eliminat.

Dubla lui Tănase din prima repriză a avut la bază două penalty-uri, primul marcat, iar al doilea ratat, jucătorul Viitorului reluând totuși balonul în plasă, după ce Ad. Roman a apărat inițial lovitura de pedeapsă. Deși în inferioritate numerică, oaspeții au redus din handicap, finalul fiind unul cu emoții pentru echipa lui Kalanyos.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea