Rămâi conectat

Sport

FOTO: În Liga a 3-a, FC Hunedoara – Performanţa Ighiu 1-2 (0-1) | Himcinschi a dat lovitura lângă furnale, victorie de senzație!!!

Tudor Stan

Publicat

în

Performanţa Ighiu a reușit o  victorie de senzație, la FC Hunedoara, scor 2-1 (1-0), FC Hunedoara - Performanta 2în a doua etapă petrecută în Liga a 3-a. Meciul din deplasare de lângă „furnale” împotriva unei pretendente la Liga a 3-a a fost o imensă surpriză furnizată de trupa condusă de Adorian Himcinschi. „Pentru noi nu a fost o surpriză victoria, poate pentru cei din lumea fotbalului. Am venit cu lecțiile învățate, am știut ce vrem. Ne-am jucat șansa, am avut și puțin noroc la ultima fază, iar cu cele 4 puncte suntem în grafic. Sunt fericit pentru acest prim succes al Performanței în Liga a 3-a„, a declarat Adorian Himcinschi.

R. David a marcat din penalty în minutul 19, după o fază în care tot el a fost faultat de Mardare.

Bălaș a marcat în minutul 86, al doilea gol stagional consecutiv, după pasa lui S. Turuș și a ridicat scorul la 2-0. Crengăniș a redus diferența în minutul 90+1. În minutul 94, Bodea a scos din vinclu o lovitură liberă executată de Bozian, iar în ultimele secvențe Trășcan a ratat cu poarta goală. „îmi pare rău că nu am continuat cu un alt rezultat pozitiv. Performanța a fost o echipă bine așezată în teren, ce ne-a pus probleme. Am primit goluri pe greșeli personale, dar nu subestimez munca și disciplina adversarilor„, a precizat Victor Roșca.

La 1-0, S. Turuş (61) a lovit bara dreaptă dintr-o lovitură liberă, iar în ultimele secvenţe, Hunedoara a asediat careul advers inclusiv cu portarul.

*Două eliminări

Opârlescu (73) – al doilea galben și B. Bărculeț (78) – tot al doilea galben și-au lăsat echipele în inferioritate.FC Hunedoara - Performanta 1

Echipe: *FC Hunedoara: Rad – Maghici, Opîrlescu, Mardare, Petresc, Ionicescu, Drăgoescu, Bozian, Tecsi, Simionov, Crengăniș: rezerve: I. Anton, Marina, Văcaru, C. Creciunescu, D. Creciunesc, Trășcan, Ursachi. Antrenor Victor Roșca.

Performanța: R. Bodea – Rodean, Potopea, Ov. Turuș, G. Toma – B. Bărculeț, Oniche, Buda, Al. Giurgiu, S. Turuș, R. David; rezerve Baba, Bălaș, Cornea, F. Morar, R. Moga, Negură, H. Marian.

În etapa viitoare, ighienii joacă pe „Cetate” cu Naţional Sebiş.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea