Rămâi conectat

Politică Administrație

În județul Alba, peste 96% dintre votanții PSD l-au vrut pe Dragnea președinte: 6.733 de voturi cu ”Da”, 242 de voturi cu ”Nu”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rezultatul scrutinului din Alba pentru alegerea lui Liviu Dragnea ca președinte al PSD, aarată că membrii partidului din județ s-au mobilizat exemplar și au votat în concordanță cu opțiunea anunțată de conducerea organizației.

vot Ioan DirzuAstfel, din cei 8.177 de PSD-iști aflați în baza de date, s-au prezentat la vot 7.021, iar numărul voturilor valabil exprimate a fost de 6.975 (deoarece 42 de voturi au fost nule). Dintre acestea, 6.733 au fost cu „Da” – ”ceea e înseamnă 96,53% din opţiunea celor prezenţi la urne”, după cum precizează vicepreședintele PSD Alba, Dorin Sandea, responsabilul cu centralizarea datelor. Acesta a mai menționat că 242 de persoane au votat împotrivă, respectiv 3,47%.

CITEȘTE ȘI: FOTO/ Mobilizare generală la PSD Alba pentru alegerea unicului candidat la șefia partidului. Sunt așteptați să-l voteze pe Liviu Dragnea peste 8.000 de membri de partid din județ

”Mulțumesc echipei PSD Alba pentru implicarea exemplară și determinarea de care au dat dovadă colegii de partid. Felicitări PSD Alba!”, a transmis președintele organizației, Ioan Dîrzu.

Desemnarea oficială a lui Liviu Dragnea ca președinte al PSD se va face la Congresul programat să se desfășoare în data de 18 octombrie. Tot atunci vor fi aleşi preşedintele executiv al PSD, secretarul executiv şi cei 12 vicepreşedinţi (dintre care 3 funcţii le revin femeilor). La evenimentul politic de duminică Organizația PSD Alba va fi reprezentată de o delegație formată din 58 de social-democraţi. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea