Rămâi conectat

Sport

În etapa a 3-a din Liga a 3-a, Unirea Jucu – Industria Galda de Jos | Deplasare dificilă pentru echipa lui Paul Ciucă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda de Jos este singura combatantă din Alba care în actuala ediţie a cunoscut gustul eşecului, etapa anterioară, pe teren propriu cu Comuna Rece, după un meci inIndustria Galda - Comuna Recea 8terzis cardiacilor, în care de la 1-0 s-a ajuns la 1-2, apoi 2-2, 2-4 şi în final 3-4. Unirea Jucu este o echipă cu pretenţii, neînvinsă, ce a fost eliminat la penalty-uri din etapa a 4-a a Cupei României de Metalurgistul Cugir.
*Unirea Jucu – Industria Galda de Jos. Deplasare dificilă pentru găldeni în fieful unei grupări neînvinse, ce şi-a anunţat pretenţiile de promovare, prima combatantă pe care o întâlneşte în acest sezon, pe care o cunoaşte din ediţia precedentă.

„Una caldă, alta rece”, în cazul Industriei până în prezent (victorie la Odorheiu Secuiesc, eşec acasă cu Comuna Recea, formaţie ce a mai suferit modificări în efectiv: a venit I. Boancă de la AFC Unirea 1924 Alba Iulia, unde s-a întors Oţoiu. „Întâlnim o echipă foarte bună, întărită în intersezon, dovadă fiind disputa din Cupa României, cu Metalurgistul Cugir, pierdută la loviturile de departajare. Jucând împotriva unei formaţii ce aspiră la promovare, ne propunem în primul rând să nu pierdem”, a menţionat antrenorul Paul Ciucă, ce are întregul lot valid.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea