Rămâi conectat

Sport

În cele din urmă, Cornel Ţălnar instalat antrenor la Concordia Chiajna | Albaiulianul l-a înlocuit pe Maius Baciu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Tehnicianul albaiulian Cornel Țălnar este noul antrenor al echipei Concordia Chiajna, el înlocuindu-l în această funcție pe Marius Baciu, informează clubul ilfovean pe site-ul oficial. Cornel Țălnar va fi ajTalnar Concordia Chiajna 2utat pe banca tehnică de Laurențiu Diniță (antrenor secund), Constantin Niculae (preparator fizic) și Radu Sărdescu (antrenor cu portarii). Informația a fost publicată de GSP.

Chiajna se află pe poziţia a 10-a, cu 8 puncte după nouă etape şi i-a transferat pe Grădinaru (Steaua) şi Val. Lazăr (Dinamo). Runda viitoare va juca pe teren propriu, cu FC Botoşani, pe 12 septembrie.

Instalarea „Ţânţarului” (58 de ani) pe banca tehnică a prim-divizionarei a fost vehiculată şi în urmă cu trei săptămâni, când a fost foarte aproape de a se produce schimbul de antrenori ex-unirişti pe banca tehnică. Marius Baciu s-a aflat aproape de a fi demis, după numai 5 etape, dar a câştigat jocul cu Pandurii Tg. Jiu. Conducerea ilfovenilor este nemulţumită de cum s-a descurcat echipa în acest debut de sezon şi a decis să îi rezilieze contractul lui Baciu, care conducea echipa din luna aprilie. Ultima echipă pregătită de Cornel Țălnar a fost FC Brașov, în 2014. Cele mai importante formaţii pe care le-a pregătit sunt Dinamo și “U” Cluj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea