Rămâi conectat

Actualitate

În cadrul programului ”Rabla”, persoanele fizice și juridice au rezervat 19.500 de tichete

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) a anunțat, joi, că persoanele fizice și juridice au rezervat 19.500 de tichete în cadrul programului „Rabla”, încheindu-se astfel o altă etapă de evaluare a dosarelor.

„Până în prezent, în sistemul informatic al AFM, au fost rezervate pentru persoanele fizice și juridice peste 19.500 de tichete. Administrația Fondului pentru Mediu anunță închiderea unei alte etape de evaluare a dosarelor depuse de persoanele juridice și instituțiile publice pentru programul ‘Rabla 2015’. În cadrul Programului au fost analizate 1.609 dosare, din care 817 dosare au fost acceptate, pentru 2.488 de autovehicule și 808 dosare au fost respinse”, se arată în comunicat.

Până în prezent, la registratura AFM au fost depuse 2.215 de dosare de către persoanele juridice și instituțiile publice. Persoanele interesate să participe la Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto național pot depune dosarele de finanțare la sediul AFM, până la data de 30 octombrie 2015.

Lista persoanelor juridice și a instituțiilor publice, care au fost acceptate în program, este publicată pe site-ul AFM la secțiunea aferentă programului.

Persoanele fizice care vor să achiziționeze o mașină nouă pot aplica, începând din 27 aprilie, în cadrul Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto național 2015, bugetul alocat în acest sens de către autorități fiind de 162,5 milioane de lei.

Totodată, programul ‘Rabla’ destinat persoanelor juridice, inclusiv instituțiilor publice, operatorilor economici fără personalitate juridică, organizațiilor profesionale care sunt organizate și își desfășoară activitatea într-una dintre formele de exercitare a profesiei liberale a demarat în data de 4 mai, cu o alocare de 5.000 de vouchere și un buget total de 37,5 milioane lei.

Agerpres


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea