Rămâi conectat

Sport

În barajul pentru promovarea în Liga a 3-a, Șurianu Sebeș – Viitorul Caransebeș (Caraș Severin)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Șurianu Sebeș, campioana județului Alba, va întâlni în barajul de promovare în Liga a 3-a, în 17 și 24 iunie, pe campioana județului Caraș-Severin, Viitorul Caransebeș, aceasta find câștigătoarea Ligii a IV-a, în duel cu Voința Lupac!

UPDATE: Viitorul Caransebeș a reușit să câștige ambele jocuri ale acestei săptămâni și a acumulat 66 de puncte.

Primul joc al campioanei județului Alba se va disputa în deplasare, iar al doilea, în „Arini”, în fața fanilor.

Voința Lupac este pe prima poziție, cu 62 de puncte, iar Viitorul Caransebeș are 60 de puncte, și  un meci mai puțin, o restanță care se dispută în 31 mai, în deplasare cu AS Berzasca, clasată pe locul al 4-lea.

În ultima rundă, liderul Voința Lupac joacă în deplasare cu „lanterna roșie” Recolta Rafnic, iar Viitorul Caransebeș are meci dificil extern cu AS Oravița, clasată pe locul trei.

Șurianu Sebeș va avea confirmarea oficială în cursul zilei de mâine, când împerecherea campioanelor județene va fi oficializată de FRF.

Şurianu Sebeş este la al treilea an de activitate în al 4-lea eşalon, anul trecut terminând pe poziţia secundă, iar în 2015 pe locul al 4-lea. Alba se mândreşte cu 5 promovări consecutive realizate de campioanele Ligii a IV-a, Europa Alba Iulia, Metalurgistul Cugir, Industria Galda de Jos, Performanţa Ighiu şi Mureşul Vinţu de Jos.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea