Rămâi conectat

Economie

În 9 februarie: Seminar informativ ”Oportunități de finanțare atractive pentru toate categoriile de întreprinderi, prin POR”, organizat de Camera de Comerț și Industrie Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Camera de Comerț și Industrie Alba împreuna cu Metodica din Cluj-Napoca organizează în data de 9 februarie, în data de 9 februarie, ora 13.00, în sala de conferințe, seminarul informativ ””Oportunități de finanțare atractive pentru toate categoriile de întreprinderi, prin Programul Operațional Regional (POR)”.

camera de comert albaVor fi aduse în atenție 2 oportunități de finanțare care nu sunt de ratat în anul 2017.

*MICROÎNTREPRINDERI

Prelungire apel POR 2.1.A – Microîntreprinderi, Prioritatea de investiţii 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri.

Valoare maximă: 200 000 euro
Contribuția proprie minima: 10%
Termen: 27.04.2017

*MICROÎNTREPRINDERI, ÎNTREPRINDERI MICI ȘI MIJLOCII

Lansare apel POR.2.2, Prioritatea de investiţii 2.2 – Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor.

Valoare maximă: 1.000.000 euro
Contribuția proprie minima: între 30% și 55%

Termen: 23.08.2017

”Puteți afla detalii despre aceste finanțări, domenii eligibile, care sunt pașii pentru a pregăti un proiect și metode de bune practici. Camera de Comerț și Industrie Alba vă invită la prezentarea celor 2 oportunități de finanțare în data de 9 februarie 2017, începând cu ora 13.00, în Sala de Conferințe, de pe Strada Frederik Mistral, Nr. 3. Pentru înscrieri, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0258 811 772 sau ne scrieți pe adresele de e:mail: [email protected], [email protected], [email protected]. Înscrierea este necesară, întrucât locurile sunt limitate. Participarea este  gratuita”, anunta reprezentantul CCI Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

IMM PLUS 2024 – schema de ajutor de stat: Sumele alocate pe programe și cum se acordă sprijinul

Unirea Ziarul

Publicat

în

IMM PLUS 2024 – schema de ajutor de stat: Sumele alocate pe programe și cum se acordă sprijinul Schema de ajutor de stat IMM PLUS și a componentelor acesteia: IMM ROMÂNIA PLUS, AGRO PLUS, IMM PROD PLUS. CONSTRUCT PLUS, INNOVATION PLUS și RURAL PLUS, valabilă până la 30 iunie 2024. a fost apbrobată prin OUG […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea