Rămâi conectat

Curier Județean

În 5-6 septembrie, ”Weekend cu parapanta în Rimetea” – 2 zile de distracție alături de Asociația de Turism Activ Trascău

Ziarul Unirea

Publicat

în

Asociația de Turism Activ Trascău, organizează în data de 5-6 Septembrie un eveniment cu intrare liberă intitulat Weekend cu parapanta în Rimetea (județul Alba), în cadrul căruia vă oferă posibilitatea de a vă bucura de peisajul din zona munților Trascău de la înălțimi de peste 1.000 m, survolând zona (Piatra Secuiului 1.128 m, Cheile Vălișoarei, Vârful Ardașcheia 1.249 m).

parapanta trascauEvenimentul are ca scop promovarea oportunităților recreaționale și turistice din zonă. Participanții vor putea fi încântați de peisajul din zona munților Trascău, Pietrei Secuiului precum și de arhitectura unică. Organizatorii invită participanții să experimenteze plăcerea zborului dar și alte activitați sportive și recreative: ciclism, ping-pong, badminton sau pur și simplu pentru relaxare în mediul rural.

Pe lângă aceste activități, participanții la eveniment pot încerca și specialitățile gastronomice locale, iar cei mici se pot delecta cu pictură pe piele oferită gratuit. În cadrul evenimentului se organizează o tombolă zilnică, sâmbătă și duminică, la fața locului, unde se câștigă un zbor cu motoparapanta (echivalentul a 200 lei). De asemenea, ca parte de promovare pe site-urile de socializare, s-a organizat o altă tombolă cu extragere electronică, rezultatul căreia va fi publicat joi pe pagina evenimentului www.facebook.com/asociatiatat. Tot aici se pot găsi și informații suplimentare, privind organizarea evenimentului.

Cei care vor să experimenteze zborul motorizat o pot face la un preț corect, cu aparate de ultimă generație, un fel de Rolls Royce al motoparapantelor, la 400 kg, 70 CP și o viteză de croazieră de 70 km/h, în care este inclusă filmarea de înaltă calitate (HD), și fotografii din timpul zborului.

Organizatorul, Asociația de Turism Activ Trascău, este o structură de economie socială înființată în cadrul proiectului RESORT Reţeaua Economiei Sociale Rurale bazată pe Tradiţii, finanțată prin Fondul Social European în cadrul Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 6 „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul major de intervenţie 6.1 „Dezvoltarea economiei sociale”. (Z.U.)

Sursa/ Foto: a-tat.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea