Rămâi conectat

Ştirea zilei

În 4-5 iulie, la Feeric Fashion Days, Alba Iulia deschide cea mai importantă săptămână a modei din Europa de Est. Prezentări realizate de designeri recunoscuți în întreaga lume, în Cetatea Alba Carolina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În zilele de 4-5 iulie, Alba Iulia va deschide cea mai importantă săptămână a modei din Europa de Est, găzduind o parte din evenimentele organizate în cadrul Feeric Fashion Days, care continuă, între 7-12 iulie, la Sibiu. La festivalul de modă ajuns la a opta ediție vor participa cu prezentări designeri recunoscuți în întreaga lume.

Feeric Fashion Days Alba Iulia4Dimensiunea internațională a Feeric Fashion Days este dată, în primul rând, de invitații ce vor poposi în cele două orașe ale Transilvaniei pe durata acestei săptămâni a modei.

Designer, actriță și model de talie internațională, Catrinel Menghia a ales evenimentul pentru prima ei prezentare din postura de designer, cu noua ei colecție de genți intitulată Catherinelle.

Valeria Mangani, vicepreședintele Alta Roma/ Alta Moda, Svetlana Horvat, președintele Serbia Fashion Week sau Radis Nikzad președintele Haute Future Fashion Academy din Milano se numără printre invitații de marcă ai ediției din acest an. Alături de ei, la Feeric Fashion Days vor participa ziariști, bloggeri, fotografi și stiliști din toate cele patru capitale ale modei. Pe pasarelele festivalului de anul acesta vor defila creații ale unor designeri din Paris, Londra, Milano, New York, Olanda, Spania, Suedia, Serbia, Malta, Argentina, Turcia sau România.

Eforturile echipei de organizare a festivalului își văd roadele. De-a lungul anului am participat la numeroase evenimente de talie internațională, în special la evenimente de marcă din Italia, Alta Roma sau Milan Fashion Week, de multe ori alături de colegii mei, pentru a acumula și mai multă experiență în organizarea unor asemenea evenimente. Feeric Fashion Days se îndreaptă spre a deveni un punct de referință în lumea internațională a modei iar faptul că atât de multe personalități marcante din Europa și Statele Unite au acceptat invitația de a participa la prezentările de modă din Alba Iulia și Sibiu este o recunoaștere a direcției bune înspre care ne îndreptăm”, spune Mitichi, președintele Feeric Fashion Days.

Feeric Fashion Days este organizat de Fundația Mitichi și cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu și susținut de Consiliul Județean Sibiu, precum și cu sprijinul Primăriei Municipiului Alba Iulia. (Z.U.)

Sursa: feeric.ro
FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea