Rămâi conectat

Politică Administrație

În 24 septembrie, Sebeșul se alătură acțiunilor din cadrul proiectului Let`s Do It, Romania! – Ziua Națională de Curățenie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Municipiul Sebeş este partener oficial şi susţine proiectul Ziua Naţională de Curăţenie, Let`s Do It, Romania!, eveniment care va avea loc sâmbătă, 24 septembrie 2016, în intervalul orar 8.00 – 17.00.

curatenie-voluntariMisiunea proiectului este aceea de a mobiliza autorităţile, cetăţenii, societatea civilă, companiile private, pentru acţiuni de ecologizare a arealelor naturale din preajma localităţilor.

Toţi voluntarii din Sebeș sunt aşteptaţi, pentru înregistrare, sâmbătă, 24 septembrie 2016, în intervalul orar 8.00 – 9.00, la sediul primăriei.

La ora 9.00 se va da stratul oficial al acţiunii, urmând ca voluntarii să se deplaseze în zonele unde au fost identificate deşeuri:

Petreşti: în colonie şi în zona izvoarelor (şi-au anunţat prezenţa elevi de la Şcoala Gimnazială Petreşti, alături de profesori);

Sebeş: cartierul Kogălniceanu, zona stadionului Pielarul (vor interveni voluntari de la Primăria Municipiului Sebeş); cartierul Kogălniceanu, zona de parcuri, locuri de joacă, spaţii verzi (vor fi prezenţi elevi de la Şcoala Gimnazială Mihail Kogălniceanu, alături de profesori); Parcul Arini (şi-au anunţat prezenţa elevi de la Şcoala Gimnazială Nr. 2 Sebeş, alături de profesori); Strada Alunului (şi-au anunţat prezenţa elevi de la Liceul cu Program Sportiv Sebeş, alături de profesori).

Primăria Municipiului Sebeş va asigura sacii de colectare a deşeurilor, inclusiv colectarea selectivă, echipamentele de protecţie şi cele de igienă.

Transportul voluntarilor se va face cu mijloace de transport asigurate de către Primăria Municipiului Sebeş, iar colectarea şi transportul deşeurilor rezultate vor fi asigurate de S.P.A.P. Sebeş, în parteneriat cu operatorul de salubritate S.C. Green Days S.R.L., care are şi posibilitate de valorificare.

A fost creat un punct de informare pentru cetăţeni, în cadrul Primăriei Municipiului Sebeş, responsabil doamna Simona Ekart, iar informaţii suplimentare pot fi solicitate la numerele de telefon: 0258 731006, 731004, 0358401146, 0358401147.

”Vă aşteptăm, în număr cât mai mare, pentru a da dovada spiritului nostru civic şi pentru a construi împreună un oraş mai verde, mai curat!”, transmite Dorin Nistor, primarul municipiului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Explozie a infracționalității economice în județul Alba în 2023: A crescut cu 13,7% față de anul precedent

Bogdan Ilea

Publicat

în

Explozie a infracționalității economice în județul Alba în 2023: A crescut cu 13,7% față de anul precedent În anul 2023 deși rata infracționalității a scăzut cu 1% față de anul 2022, a avut loc o creștere exponențială a infracționalității economice. Aceasta a crescut cu 13,7%, așa cum a precizat Comisar-șef de poliție, Florin Dogaru în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea