Rămâi conectat

Politică Administrație

În 10 decembrie, ședință extraordinară a Consiliului Județean Alba – se aprobă ”Planul operativ de acţiune privind prevenirea şi combaterea înzăpezirii drumurilor judeţene în perioada de iarnă 2015-2016”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consiliul Judeţean Alba este convocat în ședință extraordinară, pe data de 10 decembrie 2015, ora 10.00. Între proiectele de pe Ordinea de zi se află: aprobarea ”Planului operativ de acţiune privind prevenirea şi combaterea înzăpezirii drumurilor judeţene în perioada de iarnă 2015-2016”, aprobarea unor cheltuieli care vor fi efectuate cu ocazia Sărbătorilor de iarnă 2015 și stabilirea de taxe locale şi tarife datorate bugetului general al Judeţului Alba.

sedinta CJ AlbaOrdinea de zi:

  1. Proiect de hotărâre pentru aprobarea ” Planului operativ de acţiune privind prevenirea şi combaterea înzăpezirii drumurilor judeţene în perioada de iarnă 2015-2016”.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea unor cheltuieli care vor fi efectuate cu ocazia Sărbătorilor de iarnă 2015.
  3. Proiect de hotărâre pentru completarea art.7 alineatul 1 al Hotărârii Consiliului Judeţean Alba nr.156/26.09.2014 privind stabilirea de taxe locale şi tarife datorate bugetului general al Judeţului Alba, în anul 2015, cu modificările şi completările ulterioare.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea repartizării pe unităţi administrativ teritoriale a subvenţiilor de la bugetul de stat pentru realizarea Programului privind elaborarea şi/sau actualizarea planurilor urbanistice generale ale localităţilor şi a regulamentelor locale de urbanism, pe anul 2015.
  5. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului general al Judeţului Alba, a bugetului propriu al Judeţului Alba, a bugetului fondurilor externe, nerambursabile şi a bugetelor instituţiilor publice şi activităţilor finanţate integral sau parţial din venituri proprii pe anul 2015. (Z.U.)

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea