Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Idei de cadouri de Dragobete pentru iubită. Ce surpriză îi poți face persoanei iubite

Ziarul Unirea

Publicat

în

Idei de cadouri de Dragobete pentru EA

Au mai rămas doar câteva zile până la sărbătoarea neaoșă a iubirii și nu ați avut timp să căutați cadouri de Dragobete pentru iubită? Dacă nu știți ce să-i cumpărați, vă dăm câteva idei inspirate. De la jucării de pluș, parfumuri fine, ceasuri, la telefoane, toate sunt la mare căutare cu condiția de a fi dăruite din inimă persoanei iubite. Și cum sunt cele mai bine prietene ale femeii, bijuteriile ar putea fi una dintre variantele de cadouri de Dragobete pentru iubită.

Dacă nu stați prea bine cu timpul, iar cumpărăturile nu sunt tocmai punctul forte al dumnevoastră, cel mai indicat ar fi să cumpărați un cadou online. Totodată, ar fi bine să alegeți o altă adresă de livrare decât cea de acasă. Evitați astfel situația în care cadoul ajunge la iubită înainte de Dragobete. Citește și: mesaje de Dragobete

Florile sunt între cele mai bine vândute cadouri de Dragobete. Veți merge la sigur dacă știți exact care sunt florile ei preferate. Puteți opta însă și pentru un aranjament floral însoțit de o felicitare în care să scrieți mesajul de dragoste.

Bomboanele de ciocolată sunt, de asemenea, preferate de cei aflați în căutarea de cadouri de Dragobete pentru iubită. Între cele mai apreciate sunt dulciurile din ciocolată belgiană datorită gustului suprinzător dat untul de cacao, așa folosit în antichitate de mayașii și aztecii. Totodată, special pentru îndrăgostiți, cofetarii se întrec în realizarea unor figurine, torturi și prăjituri în formă de inimă.

Și jucăriile de pluș, felicitările și ornamentele hand-made ar mai putea fi o soluție la îndemână pentru îndrăgostiți.

Dacă vreți să vă impresionați iubita, puteți opta pentru cumpărarea unui parfum bun, fiindcă este apreciat indiferent de ocazie.

În funcție de buget, bijuteriile pot fi, de asemenea, cadou inspirat pentru că femeile adoră să aibă adevărate colecții. O brațară, un medalion sau o pereche de cercei ar putea suprinde persoana iubită.

Dacă aveți de gând să vă cereți iubita în căsătorie, sărbătoarea de Dragobete ar putea fi ocazia perfectă pentru a-i oferi inelul de logodnă.

Totodată, îi puteți cumpăra un ceas elegant, pe care ea și-l dorește de mult timp. Un gadget sau un telefon oferit în dar de Dragobete ar mai fi o variantă, cu condiția să știți cam ce model își dorește.

Dacă iubește să călătorească, un cadou îndrăzneț de sărbătoarea românească a iubirii poate fi o vacanță spre o destinație exotică sau de ce nu, un city break la Paris, supranumit orașul îndrăgostiților.

Potrivit credinței populare, Dragobetele este sărbătoarea ținereții și a iubirii, celebrată de milioane de români pe 24 februarie. Odihinoară, ziua reprezenta începutul anului agricol și uneori ziua ieșirii ursului din bârlog.

Dragobete este o divinitate mitologică similară lui Cupidon. Dacii credeau că el ar fi fiul Dochiei, un bărbat chipeș și iubăreț, considerat un „naș cosmic” care oficia, la fiecare început de primăvară, nunta tuturor animalelor.

Sursa: libertatea.ro

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

27 Martie: Ziua mondială a teatrului

Bogdan Ilea

Publicat

în

27 Martie: Ziua mondială a teatrului La 27 martie, artiştii şi publicul din toată lumea celebrează ziua mondială a teatrului. Aniversată în fiecare an , a fost instituită în 1961, de Institutul Internaţional de Teatru (ITI), iar din 1962, a devenit un eveniment anual, organizat de centrele ITI şi comunitatea internaţională de teatru. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea