Rămâi conectat

Actualitate

Hoți fără frică de Dumnezeu au spart trei biserici din Cugir. Le-au trebuit banii din cutia milei

Ziarul Unirea

Publicat

în

cugir biserici sparteInfractori fără frică de lege și de Dumnezeu au spart, pe parcursul a două nopți consecutiv, trei lăcașe de cult din Cugir. Este vorba de bisericile ortodoxe ”Sfântul Gheorghe”, ”Sfâna Treime” și ”Trei Ierarhi”. Cea de-a patra tentativă s-a consumat la Biserica ”Adormirea Maicii Domnului”, încercarea de forțare a acesteia fiind abandonată de hoți ca urmare, probabil, a faptului că se află situată în parte centrală a orașului și putea să atragă atenția localnicilor care treceau prin zonă.

Potrivit preoților parohi cu care am stat de vorbă, hoții au fost interesați de bani, dovadă că pe unde au trecut au spart cutiile milei de unde au sustras câteva mii de lei, fără a fi interesați de obiectele de cult sau alte produse mai tentante aflate în biserici.

,,Deși părțile exterioare ale bisericilor sunt destul de bine iluminate, hoții au acționat în voie, fără teama de a fi prinși. Au spart geamuri, au pătruns în biserici cu ranga, șperaclul sau ciocanul, vandalizând încăperi ale lăcașelor de cult, iar în unele dintre biserici, chiar Sfântul Altar”, ne-a mărturisit unul dintre preoții parohi. După cum am aflat, Poliția orașului Cugir face investigații pentru prinderea infractorilor.

(C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a adus lămuriri importante despre noua Lege a Pensiilor și a explicat faptul că tinerii vor fi avantajați dacă au studii superioare, aceștia urmând să încaseze sume în plus la pensie. De asemenea, românii care au peste 36 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea