Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Horoscopul sănătății pentru 2017. Ce boli te-ar putea afecta, în funcție de zodie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Horoscopul sănătății 2017. Ce boli te-ar putea afecta, în funcție de zodie

Anul 2017 vine cu numeroase provocări pentru toate zodiile, iar la unele dintre ele este legată şi de sănătate. În timp ce unii sunt norocoşi şi nimic nu pare să îi afecteze, alţi nativi vor trebui să aibă mai multă grijă.

Berbecii se confruntă în 2017 cu o lipsă acută de energie. Niște analize medicale pentru a vedea carențele nu ar fi o idee rea. Pot avea parte de mici accidente din această cauză, așa că trebuie să fie mai atenți. Se recomandă schimbări în stilul de viață și în alimentație și vor trece mai ușor. Să aibă grijă la excesele alimentare, să facă mai mult sport și să se îngrijească. Suprasolicitarea nu este o soluție prea bună.

Citește și: Mesaje de dragoste • Mesaje de iubire • Declarații de dragoste • Declarații de iubire

Taur – în 2017, nativii acestei zodii au decis să facă o schimbare în viața lor. Au intrat la dietă ori plănuiesc acest lucru și au gânduri mari legate de acest lucru. Fiecare analiză medicală ar trebui să fie făcută de două ori. Să nu se teamă de o a doua opinie și să urmeze sfatAstrology and planetsurile medicului cu strictețe. Anul 2017 nu se anunță unul prea liniștit în casa sănătății, astfel că nu trebuie să se mire de situațiile tensionate care apar.

Gemeni – Ultimii ani au fost sensibili pentru Gemeni, care nu trebuie sa neglijeze sanatatea nici in 2017. Este recomandat să înceapă un regim de viață sănătos și să țină cont de acesta. Predispuși la îngrășare, Gemenii trebuie să aibă grijă ce consumă și cum consumă. Se recomandă să fie mai atenți la starea lor de sănătate și să facă regulat controale.

Citește și: Mesaje de comemorare • Mesaje de condoleanțe • Anunțuri de deces

Racii – sunt sensibili în zona oaselor și al ficatului, astfel că trebuie ca în anul 2017 să se preocupe mai ales de acest aspect. Să nu se trateze după ureche. Lipsa de energie să îi îngrijoreze și să caute răspunsuri. Este recomandată odihna și să fie cu băgare de seamă în luna aprilie, atunci când este o lună de foc pentru ei. În ultimele luni ale anului 2017, starea de sănătate va fi una și mai bună și le va fi mult mai ușor.

Leii se pot considera niște răsfățați ai anului în ceea ce privește starea de sănătate. Parcă nimic nu îi poate lovi. Cu toate acestea, să fie atenți la problemele pe care le-au mai avut în trecut. Să aibă grijă în luna aprilie la sănătatea oaselor și la alimentație. În rest, un stil de viață sănătos le va aduce liniște sub acest aspect.

Fecioara – anul 2017 trebuie să vină cu cumpătare și cu o grijă mai atentă în ceea ce privește sănătatea. Fecioarele trebuie să își facă timp și să facă analize de rutină. Astfel, pot lua măsuri din timp. Oboseala și sedentarismul să fie evitate pe tot parcursul anului. Este recomandabil ca Fecioarele să își ia zile libere mai des și să se odihnească.

Citește și: Mesaje pentru copii. FELICITĂRI pentru copii. URĂRI de ”La mulți ani” pentru copil care pot fi transmise prin SMS

Balanțele – au în 2017 o energie debordantă, care îi va face să pară imbatabili. Vor fi tot timpul la locul potrivit, în momentul potrivit și se vor bucura astfel de aprecierea șefilor. Pot realiza multe lucruri importante anul acesta dacă își dozează așa cum trebuie energia. Din luna iunie, acest fapt se schimbă și trebuie să fie mai atenți la boli și la cum se recuperează.

Scorpion – Starea sănătății acestuia este la fel de neprevăzută la fel ca și el. Așa că este esențial să rezolve orice problemă de sănătate din formă incipientă. Un stil de viață sănătos nu a stricat nimănui, deci trebuie să adopte și ei acest lucru și să se țină de el. Se recomandă să renunțe la excese și să nu întindă coarda mai mult decât trebuie. Abia din luna octombrie se vor simți odihniți, plini de viață și sănătoși.

Săgetător – Anul 2017 le dă mari bătăi de cap Săgetătorilor, care se simt fără vlagă. Pentru că riscă surmenajul, trebuie să aibă mare grijă în ceea ce își investesc energia. Și aceștia trebuie să renunțe la excese și să fie atenți la ce mănâncă și la cum se odihnesc. Altfel, riscă să se accidenteze fără să își dea seama.

Citește și: Calendar creștin: Cand pică Paștele ortodox și cel catolic în 2021. Sărbători de Paște în urmatorii ani. Când cade în anul: 2021, 2022, 2023, 2024, 2025, 2026, 2027, 2028, 2029, 2030

Capricorn – sunt solicitați în 2017 și trebuie să iasă cu bine din orice situație. O soluție pentru a reuși în toate este să nu neglijeze odihna, să renunțe la orele suplimentare. De asemenea, să aibă mai multe grijă la ce mănâncă și cum se menajează. Dacă renunță la un stil de viață haotic, rezultatele se vor vedea imediat și vor avea energie să treacă peste orice provocare. Numai să își dorească acest lucru. Din fericire, nu se vor îmbolnăvi prea des și vor trece ușor peste acest an.

Vărsător – Dacă sunt optimiști și nu își fac griji, totul merge strună. Ipohondricii nu trebuie să se gândească la faptul că ar putea avea ceva sau altceva. Mai rău se îmbolnăvesc dacă își fac griji. Nu trebuie nici ei să uite de analizele de rutină, să se odihnească și să aibă mai mult grijă la postura pe care o au la muncă.

Pești – Cât timp vor fi echilibrați, aceștia nu vor avea parte de surprize neplăcute legate de sănătate. Orice exces este taxat de orgnism, astfel că trebuie să aibă mai multa grijă la ceea ce mănâncă și la cum se odihnesc. Începutul anului te găsește cu forțe proaspete și cu o doză de energie, pe care trebuie să o dozeze.

Sursa: romaniatv.net

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est. Ce discută profesioniștii în optimizarea pentru motoarele de căutare Iulian Ghișoiu, un tânăr din Sebeș, pasionat de SEO, fondator și general manager al TargetWeb, una dintre cele mai puternice agenții de Search Engine Optimization […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea