Rămâi conectat

Ştirea zilei

HAVA SPUNE LUCRURI TRĂSNITE PRIN INTERMEDIARI – Drept la replică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Seria de mesaje video publicate pe profilul meu de facebook (www.facebook.com/potor.calin) stârnește atacuri în presă dar voi continua acest demers care prezintă problemele albaiulienilor. Prin acest drept la replică prezint o situație des întâlnită în Alba Iulia din păcate – gradul de degradare a străzilor.

Candidaţii spun lucruri trăsnite| Pentru Călin Potor timpul s-a oprit acum şase luni, lăsându-l în off-side!Da, cetățenii pot observa, cum lucrările sunt aprobate în ajun de an electoral și se termină în preajma unei alte runde de alegeri. Nu este un lucru rău să lucrezi, dar, nu ne putem preface că nu vedem și nu înțelegem contextul!

Albaiulienii au dreptul să trăiască într-un oraș european și nu trebuie să fie recunoscători sau să mulțumească nimănui pentru condițiile de trai. ESTE DREPTUL LOR iar ADMINISTRAȚIA publică ESTE OBLIGATĂ să respecte acest drept.

Mai jos prezint o situație, din păcate adevărată, realizată doar cu date oficiale, publice, puse la dispoziție de Institutul Național de Statistică al României, ce pot fi consultate de orice cetățean pe pagina statistici.insse.ro – pagina oficială a instituției. Rezultă că aproape 60% (59,80% mai exact) din drumurile ce sunt administrate de primărie NU SUNT REPARATE. În municipii transilvănene, mai apropiate sau mai îndepărtate de Alba Iulia, situația drumurilor modernizate la nivelul anului 2014 este următoarea: Sibiu 86,43%, Deva 97,7%, Cluj-Napoca 95,28%, Oradea 70,42%, Miercurea Ciuc 82,5%, Tîrgu Mureș 92,5%. Vă las pe voi, locuitorii municipiului Alba Iulia, să trageți concluziile.

grafic

tabel

Echipa PSD pentru Municipiul Alba Iulia are oameni bine pregătiți în toate domeniile de expertiză necesare administrației publice! Vă invit să comunicăm în continuare pentru a putea realiza proiecte împreună cu toți albaiulienii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia

Unirea Ziarul

Publicat

în

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia Sentință definitivă la Curtea de Apel Alba Iulia pentru un tânăr care a fost judecat pentru trafic de droguri de mare risc, trafic internațional de droguri de mare risc, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea