Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Hava îşi confirmă susţinerea pentru Guvernul Boc

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alegerea lui Mircea Hava în conducerea PDL şi în echipa lui Emil Boc confirmă faptul că acesta îşi asumă răspunderea pentru tăierea salariilor şi pensiilor, măsuri luate de actuala guvernare. „Decizia lui Hava de a face parte din echipa lui Emil Boc şi a Elenei Udrea confirmă faptul că el este mut la nevoile albaiulienilor. Înţelegem că Hava s-a plictisit de primărie şi de albaiulieni. Astăzi pare să îşi dorească o carieră la centru, nu pe plan local, iar pe străzile din oraş, printre oameni, îl vedem tot mai rar. Dacă ar fi stat de vorbă cu cei care l-au ales, ar fi înţeles situaţia economică şi socială grea a albaiulienilor, ar fi refuzat să se asocieze cu echipa „de succes” Băsescu-Boc-Udrea şi ar fi căutat soluţii pentru atragerea de investiţii în Alba Iulia”, este de părere Ioan Dîrzu, preşedintele PSD Alba. Dîrzu a propus, în calitate de lider al social democraţilor din judeţ, un parteneriat scris cu albaiulienii, care să cuprindă angajamentele sale şi ale echipei pe care o reprezintă. Acordul va fi făcut public şi va fi pus la dispoziţia locuitorilor municipiului, cuprinzând obiective clare asumate de Ioan Dîrzu, dintre care amintim: reducerea cu 20 la sută a şomajului, creşterea cu 25 la sută a investiţiilor din Alba Iulia, dezvoltarea unui spital modern şi crearea unui nou parc în oraş.
Ioan Dîrzu a amintit şi despre presiunile la care sunt supuşi primarii USL, presiuni exercitate de PDL: „se apelează la tot felul de arme pentru a-i convinge pe primarii PNL sau PSD să treacă în barca portocaliilor. Aşa s-a întâmplat, de curând, şi cu edilul de la Doştat. Cei care sunt convinşi să dezerteze cu siguranţă anul viitor vor pleca din PDL pentru că nu se vor regăsi în rândul partidului portocaliu. Ar fi mai simplu pentru mine să-i amintesc pe cei care nu sunt supuşi presiunilor portocalii. Condiţia PDL e una singură: eşti din USL (adică din PNL sau PSD) şi vrei să derulezi investiţii, ai nevoie de bani, atunci ai o singură soluţie, treci în tabăra PDL. Altfel, degeaba plăteşti studii de fezabilitate şi ai acordul celor de la Bucureşti, căci pe plan local eşti refuzat. Ce înseamnă asta? Şantaj pe bani publici! Cu siguranţă în comunităţile sănătoase, dacă se află că primarul a trecut la alt partid el va pierde la următoarele alegeri”. (A.D.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est. Ce discută profesioniștii în optimizarea pentru motoarele de căutare Iulian Ghișoiu, un tânăr din Sebeș, pasionat de SEO, fondator și general manager al TargetWeb, una dintre cele mai puternice agenții de Search Engine Optimization […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea