Rămâi conectat

Curier Județean

Haos la Serviciile de Pașapoarte și Permise Auto din Alba Iulia. Cozi interminabile și sute de persoane au așteptat să ajungă la ghișeu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sute de persoane au așteptat, miercuri, la Serviciile de Pașapoarte și Permise Auto din Alba Iulia, în prima zi de lucru după minivacanța de Sfânta Maria. Cozile au fost, parcă, interminabile, iar mulți contribuabili s-au plâns de proasta organizare.

Ministrul de Interne i-a convocat miercuri pe şefii Direcţiilor de Paşapoarte şi Permise Auto, cărora le-a cerut să actualizeze necesarul de infrastructură şi personal pentru a elimina cozile. Conducerea de la Paşapoarte are termen până la finalul zilei pentru a prezenta aceste măsuri.

„Tema discuţiilor a fost situaţia de la acele direcţii unde se înregistrează aglomerări mari de persoane. În urma discuţiilor de astăzi, ministrul Afacerilor Interne a solicitat conducerii Direcţiei Generale de Paşapoarte să actualizeze analiza privind măsurile concrete de extindere a infrastructurii şi necesităţile de suplimentare cu personal care să deservească la capacitate maximă toate sediile din judeţele care se confruntă cu un număr mare de cereri. Termenul pentru realizarea acesteia este de două zile”, a declarat purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea