Rămâi conectat

Ştirea Ta

Haine în stil franţuzesc

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Parisul este capitala internaţională a modei care dă tonul în vestimentaţie. Stilul franţuzesc este renumit pentru rafinament şi eleganţă. Printre cei care au un cuvânt de spus în modă la nivel mondial se numără Chanel, Christian Dior, Jean Paul Gautlier şi Yves Saint Laurent. În prezent, unul dintre trendurile pe care se pune accent este stilul casual chic.
lBermudele purtate cu pantofi stiletto uni sau coloraţi – Rafinamentul femeilor din Paris se datorează naturaleţii prin care asortează hainele. În primul rând trebuie să se simtă confortabil; apoi, regulile de stil sunt adaptate în funcţie de vestimentaţie. Bermudele au fost vedeta prezentărilor de modă organizate la Paris. Versatil şi uşor de asortat, conferă comoditate dar şi un plus de eleganţă. Pot fi purtate cu balerini sau cu pantofi înalţi, pentru un plus de personalitate. Accesoriul care completează cel mai bine bermudele este o pălărie chic, la modă în vara aceasta.
lPiesele vestimentare cu funde supradimensionate – Joh Galliano a promovat intens rochiile cu funde supradimensionate. Acestea se regăseau atât pe creaţii couture, cât şi pe sacouri sau topuri cambrate. Topurile se asortează cel mai bine cu pantaloni pană sau fuste drepte cu talie înaltă. Fundele fantezie conferă un aer aparte ţinutelor.
lVolanele diafane – Volanele diafane aplicate pe fuste sau rochii conferă un aer glam deosebit. Decorează perfect o piesă vestimentară banală, conferind graţie şi stil. Franţuzoaicele combină deseori fustele cu volane cu topuri imprimate în dungi, în timp ce rochiţele elegante sunt rezervate pentru evenimentele de seară.
lPiesele vestimentare în nonculori – Coco Chanel a dovedit că albul şi negrul nu se vor demoda niciodată şi dacă sunt asortate corect pot conferi o notă veselă şi extravagantă ţinutelor. Cele mai cunoscute sunt imprimeurile marinăreşti, bulinele şi combinaţiile de haine masculine.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești Deșeuri menajere și alimentare, resturi din construcții, bucăți de mobilier sau saci cu alte gunoaie, dar mai ales o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe strada Pinului din municipiului Alba Iulia, mai precis în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea